Haberler

Fatih Camii Avlusu’nda Bayram Sabahı Coşkusu

Fatih Belediyesi, Bayram Namazı'ndan Sonra Fatih Camii'nde Vatandaşlara Kahvaltı Verdi.

Ramazan ayı boyunca Fatih'te iftar çadırlarında yaklaşık 220 bin kişiye iftar veren Fatih Belediyesi, Bayram Sabahı da Fatih Cami'nde kahvaltı, Sultanahmet ve Kocamustafapaşa Sümbül Efendi Camilerinde namazdan çıkan cemaate 12 bin kap çorba dağıttı.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, vatandaşların Ramazan Bayramını, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmesi temennisinde bulundu. Demir, geleneksel hale gelen bayram namazı sonrası kahvaltı programıyla vatandaşların aynı masa etrafında bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde bayramlaşmalarını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Bayram namazını Fatih Camii'nde kılan vatandaşlar hem birbirleriyle bayramlaştı, hem de Fatih Camii'nin bahçesine boydan boya hazırlanan uzun masalarda hep birlikte kahvaltı yaptı. Bu sene beşincisi gerçekleştirilen ve simit, poğaça, su böreği, peynir, bal, reçel, çay ve isteğe bağlı olarak meyve suyundan oluşan kahvaltı masası, vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı. Fatihli esnaf ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan kahvaltı sofrası binlerce insanı bir araya getirdi.

Kahvaltıya Fatih Müftüsü İsmail İpek, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Baha Öğütken, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Fatih Belediyesi'ndeki bayramlaşma programı ise ikinci gün saat 16.00'da Vatan Caddesi üzerinde bulunan Başkanlık Binası'nda gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title