Haberler

Falcao'nun hocasından son dakika transfer açıklaması

Güncelleme:

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Falcao için Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim'den açıklama geldi. Falcao'yu sevdiğini belirten Jardim, golcü oyuncu için kararı yönetimin vereceğini söyledi.

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Galatasaray'ı yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Radamel Falcao hakkında ilk kez konuşan Jardim, önemli sözler kullandı. Falcao'nun kalmasını istediğini söyleyen Jardim, kararın yönetim ile oyuncu arasında olduğunu kaydetti.

Falcao'nun hocasından son dakika transfer açıklaması

''BEN KALMASINI İSTERİM AMA...''

Portekizli çalıştırıcı, ''Falcao kendi düşüncesini bizimle paylaştı. Onu ne kadar sevdiğimi herkes biliyor. %200 profesyonel bir futbolcu ve son yıllarda bizim en golcümüz. Ben onun kalmasını isterim ama görüşmeler Falcao ile kulüp arasında gerçekleşiyor. Ben bu konuyu yönetime bıraktım.'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leonardo Jardim Galatasaray Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

YERLİ MESSİ:

LA OLUM BIRAK GELSİN BİRAZ DA BİZDE TOP KOŞTURSUN YETER DA SİZDE OYNADIĞI. COME TO GALATASARAY FALCAO :)

8
5
yanıtYanıtla
UA:

2 sezon için 10 milyon hiç bir şey Falcao için . . . bundan önceki 2 sezon Galatasaray forvete Diagneye 16 milyon maaşlar ile birlikte Gomise ise 10 milyona yakın para harcadı maaşlar ile toplam 2 sezonun maliyeti 26 milyon euro şimdi falcao ya verilecek 10 milyon 2 sezon için çok evet abi anladık Birileri alğı oluşturmaya başlamış bile korkudan . . . .

7
4
yanıtYanıtla
Fena:

Bu su demek Falcao Galatasaray da.. Nokta :)))

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title