Haberler

Evliliği Hakkında Konuşan Serdar Ortaç "Elin Gavuruyla Her Şeyi Konuşuyorum, Babamı Dinlemedim" Dedi

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün Bodrum'da sahne alan Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile ilişkileri hakkında "Babam evlenirsen eşinle arkadaş olma demişti ama ben babamı dinlemedim" dedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç önceki gün Bodrum'da sahne aldı. Şarkıcı sahnede eşi Chloe Loughnan ile ilişkileri hakkında da konuştu.

"BABAMI DİNLEMEDİM"

Serdar Ortaç, "Babam 'Bir gün evlenirsen eşinle arkadaş olmaya çalışma. Ya eşin olacak ya arkadaşın' derdi. Oysa ben elin gavuruyla yani İrlandalı karımla futboldan makyaja her şeyi konuşuyorum. Babamı dinlemedim" dedi.

TRANSPARAN KIYAFETİYLE DAMGA VURDU

Güzel manken Chloe Loughnan, reklam yüzü olduğu markanın tanıtım gecesinde dantel transparan bir kıyafet giyerek partiye damga vurmuştu.

Evliliği Hakkında Konuşan Serdar Ortaç 'Elin Gavuruyla Her Şeyi Konuşuyorum, Babamı Dinlemedim' Dedi

"PARAM BİTTİĞİNE GÖRE BENİ SEVİYOR"

Haziran 2014'te kendisinden 22 yaş küçük Chloe Loughnan ile nikah masasına oturan Serdar Ortaç, evliliği hakkında "Yakışıklı değilim, param da bitti. Yanımda kaldığına göre beni seviyor." demişti.

Evliliği Hakkında Konuşan Serdar Ortaç 'Elin Gavuruyla Her Şeyi Konuşuyorum, Babamı Dinlemedim' Dedi

Evliliği Hakkında Konuşan Serdar Ortaç 'Elin Gavuruyla Her Şeyi Konuşuyorum, Babamı Dinlemedim' Dedi

Evliliği Hakkında Konuşan Serdar Ortaç 'Elin Gavuruyla Her Şeyi Konuşuyorum, Babamı Dinlemedim' Dedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

sema:

babasıda tam kazmaymış ne demekmiş eşinle arkadaş olma, eş ile herşey olur adı üstünde eş, tabi bide karısını giydirse iyi olacak, sanki karısı serdara giydiriyor

33
0
yanıtYanıtla
Tayfun:

Senin kafa basmamıs babasının ne demek isdedini

yanıt1
yanıt0
sema:

bastığı için bu yorumu yaptım, karısını çıplak gezdiriyor, gerçi evliliğide geçerli değil

yanıt0
yanıt1
geç:

karakterdir insana hayatı renklendiren.. bu kalitesizde ne karakter var.ne onur nede namus...

26
1
yanıtYanıtla
Aslı:

BABANDA KIRONUN TEKİYMİŞ. EŞİNLE HER ŞEYİ KONULAMADIKTAN SONRA EVLİ KALIP NE YAPCAKSIN. SERDAR SEN BABANI DİNLEME BİLDİĞİN YOLDAN GİT DOĞRU YOLDASIN.

7
16
yanıtYanıtla
TAN:

ASLI AHLAKSIZLIĞI VE EDEPSİZLİĞİ YAYMAK İSTİYOR . O YÜZDEN CİDDİYE ALMAYIN.

yanıt10
yanıt1
buzzy:

üç günlük dünya. başkaları ne derse desin, mutlular. böyle olmalı aslında. hiç takmıyorlar

13
7
yanıtYanıtla
Caglayan:

Ahmet Kaya’ya yaptığın iğrenclikten sonra karın için kullandığın kelimeler de aynı iğrençlikte

9
11
yanıtYanıtla
calgicibinnaz:

serdar sen asmissin edep sinirlarini

17
0
yanıtYanıtla
CEMİL:

bu ikilinin suratlarını görünce cinler tepeme çıkıyor. şımarma hat safhada.

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title