Haberler

15 Yılı Geride Bıraktıran Anlayış Sağlıklı Yaşam, Kaliteli Hizmet

sponsorlu içerik
Güncelleme:

15 yıldır halı yıkama sektöründe olan ve son teknoloji ürünler ile yatırımlarını sürüdüren Burak ve Yiğit Eymen Halı Yıkama firmaları, müşterilerine sağlıklı hizmetin farkını sunuyor.

Burak Halı Yıkama ve YiğitEymen Halı Yıkama firma ortağı Ömer Faruk Altun, "2003 yılında sektöre giriş yaptık. Kuruluş yerimiz İstanbul. Oradaki yatırımları tamamladıktan sonra Antalya ilimize de bir şube açtık. 15 yıldır bu işin içerisindeyiz ve aralıksız hizmet vermekteyiz." dedi.

SUNULAN HİZMET YELPAZESİ

Firma ortağı Ömer Faruk Altun, "Halı yıkama, koltuk yıkama, yerinde halı yıkama, yorgan-battaniye gibi çeşitli hizmetleri müşterilerimize sunuyoruz. Biz kaliteli hizmet sunuyoruz. Firmamızda kullandığımız bütün her şey son teknoloji ürünlerdir. Kullandığımız yıkama şampuanı en kaliteli ürünlerden biridir. Temizlik ve hijyen çok önemli firmamız için." ifadlerini kullandı.

KALİTELİ HİZMET TEK GÜVENCEMİZ

Ömer Faruk Altun, "Sağlıklı yaşam önceliğimiz, kaliteli hizmet tek güvencemiz. Müşterilerimize bu mesajımızın ulaşmasını itiyoruz. Tercih yaparken bunu dikkat almalarını rica ediyoruz. Çünkü sağlığımız bizim için çok önemli."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ömer Faruk Altun İstanbul Antalya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title