Haberler

Erol Bulut "istifa edecek" iddialarını yalanladı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-1 mağlup oldukları Gaziantep FK maçının ardından "İstifa edecek" iddialarıyla ilgili, "İstifa beklentisi hakkında söyleyeceğim bir şey yok. Şu an 23 puanla üçüncü sıradayız" dedi.

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ye 3-1 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, sosyal medyada istifa edeceğine yönelik yapılan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

"KARŞILAŞMANIN GENELİNDE DAHA ETKİLİ OYNAYAN TARAF BİZDİK"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, karşılaşmanın genelinde daha etkili oynayan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Rakiplerine çok fazla pozisyon vermediklerini aktaran Bulut, "Rakip kalemizde çok fazla pozisyon bulamazken, duran toptan direğe vuran, rakibin önüne düşen bir top var. O da gol oldu. İkincisi penaltı pozisyonu. Onun dışında benim sormak istediğim, VAR sistemindeki ofsayt çizgilerini kimin çektiği, onu gerçekten öğrenmek istiyorum. İkincisi dün herkes maçları izlediyse ve bugün maçları izlediyse verilen penaltılar ve bizim verilmeyen penaltımız. Nasıl bir karar mekanizması, onu öğrenmek istiyorum gerçekten. Bizim pozisyona baktığımızda penaltı var. Thiam'ın ayağına arkadan bir darbe var, topa ilk dokunan Thiam, rakip ayağına temas ediyor. Verilmeyen bir penaltımız var. Bir de ofsayt çizgisini kimin çektiğini, kimler tarafından çekildiğini gerçekten merak ediyorum." dedi.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Erol Bulut, sosyal medyada istifa edeceğine yönelik yapılan paylaşımların sorulması üzerine, "Bu konuda söyleyeceğim bir şey yok, söylediğim gibi şu an üçüncü sıradayız, 23 puanımız, 27 maçımız var. Tabii herkes 'Hocam sen ne anlatıyorsun?' diyecektir ama bu böyle. Yeni kurulan bir takımız. 18 transfer yaptık. Sakatlarımız var, bunlar bizim için önemli futbolcular. Tabii bunun bir bahanesi yok, söylediğim gibi bu duruma biz birlikte girdik, bu durumdan birlikte savaşarak çıkmayı da öğreneceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Erol Bulut Gaziantep Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (25)

fbfbfbfbfbfbfb:

erol bulut büyük takım hocası değilsin 18 tane topcu almışsın hala şanstan bahsediyorsun adamlar eze eze yendi bırak hakemi varı , lig bitiyo yeni takımız edebiyatı yapıyorsun , rakiplerimiz bu kadar para harcamadı ayıptır.

8
5
yanıtYanıtla
hasan:

fener galatasarayla aynı puanda taraftar erolu istifaya çağırıyo teknik direktör konusunda biraz sabretmeleri gerekir başkanı istifaya çağrılması daha mantıklı

8
3
yanıtYanıtla
çubuklu:

ya aklın başında mı senin biz ne kadar para harcadık gs ne kadar harcadı adamların bir maç eksiği var onlarda iyi değil ama biz kadar çok para harcadılar.

yanıt2
yanıt0
adalet:

Takım maça yorgun bitkin, isteksiz çıkıyor. Nerede o ilk haftalarda ki arzu ve istek. pas almak için sağa sola koşu yapan yok. artık tilki hakemlere ve Azizin sağ koluna fazla iş düşmüyor. zaten yenilmeye hazır bir takım var.

5
2
yanıtYanıtla
kaptan:

sende ali koç da balık tutmaya gidin

5
1
yanıtYanıtla
celal T:

hadi yoluna kardeşim, düş fenerbahçenin yakasından. beceremedin işte !

1
4
yanıtYanıtla
Alperen:

yav ne dıyon reıs dalga mı gecıyorsun takımın 3 yemiş gelmişsin yok öyle oldu yok baska takımlara laf atıyosun bızene bahane arama koca fenerbahce 3 macta evınde ılk kez yenıldı yetmedı lıgde son 4 macta 0 cektın 10 gol yedık gelmıssın yok o oldu yok bu oldu tamam ofsaytıda gol sayalım 3 2 bıttı mac ettıgı laflara bak gazıantepe yenılmıs avrupaya gıtse barcelona ıle oynayacak sen fenerbahcesın ofsayt sayılmasada atacaksın antep daha ıyı oynadı daha takıma frıkık kurmayı ogretmemis gsye laf atıyo

5
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Bugün burda Erol Hocaya cikisanlar. . . Ligin ilk yedi haftasinda ucup, atanlar. . . Ridvan dahil. . . Takim ve Hoca iyi ve genelde iyi yoldalar. . . ama Lig cok tuhaf ve bir o kadarda zevkli. . . garanti mac ve garanti takim yok, herkez herkezi yenebilir bir durumdayiz. . . Taraftar Lig üstü bir takim arzuluyor. . . ama kim gelirse gelsin, bu mümkün olmiyacak. . . aksine sabirsizlik kaos getirecek. . .

3
2
yanıtYanıtla
Namyelüs:

Sen değil seni oraya getirenler istifa etmeli. Üç yıldır aynı senaryo;Her sene hoca değişiyor ama, o hocaları getirenler hala yerinde duruyor.

3
1
yanıtYanıtla
cimbom:

bu ayar devam gençler yaşasın ali koç yaşasın karbonat erolll. . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title