Haberler

En Zengin Ofisboy

Bir Bankanın Reklam Filminde Oynayan Fenerbahçe'nin Brezilyalı Yıldızı Roberto Carlos, En Zengin Ofisboy Oldu.

Bir bankanın reklam filminde oynayan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, en zengin ofisboy oldu.

İşte Roberto Carlos'un reklam filmi / Video

Dünyanın en hızlı ve en iyi sol beklerinden biri olarak nitelendirilen Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Roberto Carlos, bir bankanın televizyon reklamında ofis boy oldu. Vatan gazetesinin haberine göre, Roberto Carlos, Alameti Farika Reklam Ajansı'nın iki günlük çalışmayla çektiği reklam filminde oynamak için 300 bin euro ücret aldı. Reklam filminde Roberto Carlos'u çalıştığı işyerindeki yöneticisi "Carlos'çum, sana zahmet bi koşu bankaya gidip benim şu işi halleder misin?" diye bankaya gönderiyor.

Yazık değil mi Carlos’a!

Carlos, elinde fatura, caddelerde koşuyor, arabanın üzerinden atlayıp, işçilerin taşıdığı koltuğun altından geçiyor. Bir bebek arabasının üzerinden atlayan Carlos son olarak üst geçitten bir otobüsün tavanına da sahalardaki kıvraklığını aratmayacak bir çeviklikle sıçrıyor.

Önüne çocukların oynadığı bir futbol topu düştüğünde bir yandan bankaya yetişmeye çalışırken bir yandan da sahalarda görmeye alıştığımız hareketlerini yapmayı ihmal etmiyor.

Carlos nihayet bankaya varıyor, “Dünyanın en hızlı sol bekini bankaya göndermek 40 dakika, aynı işlemi garanti.com.tr’de yapmak 1 dakika. E yazık değil mi Carlos’a” sözleri ekrana yansıyor. Carlos bankadaki işini bitirip aynı hızla işyerine kan-ter içinde geri dönüyor ve reklam patronunun “E bi de simit kapıp gelsene” sözleriyle son buluyor. Carlos’u reklamında oynatan Garanti Bankası’nın sahibi Ferit Şahenk, fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olarak tanınıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda locası olan Şahenk, takımın maçlarını kaçırmıyor.

Alex 250 bin dolara saç kazıttı, Van Hooijdonk Türk bıyığı taktı

Roberto Carlos, reklam yıldızı olan ilk Fenerbahçeli yabancı futbolcu değil. Daha önce Alex de Souza, Finansbank’ın alışveriş kartı, Hollandalı golcü Pierre Van Hooijdonk ise Cola Turca reklamlarında oynadı. Alex, 2005 yılında çekilen reklam filmi için saçlarını kazıttı. Reklamda Alex’in kazınan kafasında Finansbank’ın logosu beliriyordu. Ali Taran tarafından çekilen reklam filmi için Alex 250 bin dolar almıştı.

Pierre Van Hooijdonk ise Alameti Farika Reklam Ajansı’yla çektiği reklam filmlerinde “Türkiş Futbol Starı Piyer Van Hoydonk” olarak yer aldı. Hooijdonk’a Gazanfer Özcan Cola Turka veriyordu. Van Hooijdonk içtiği yudumun ardından kameraya döndüğünde ise yüzünde “Pala”, “Ayhan Işık”, “Camoka” bıyığı beliriyordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title