Haberler

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarına müjde: Transferler sürecek

Güncelleme:

Aktif futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli taraftarlara transfer müjdesi verdi. Birçok önemli ismi takıma kazandıran Belözoğlu, buna karşın transferlerin devam edeceğini söyledi.

Futbolu bırakıp sportif direktörlük görevini üstlenen Emre Belözoğlu, transfer döneminde müthiş işlere imza attı. Mert Hakan, Sosa, Caner, Gökhan, Novak, Valencia, Lemos gibi yıldızları kısa süre içerisinde Fenerbahçe'ye kazandıran genç sportif direktör, Fanatik Gazetesine çok özel açıklamalar yaptı.

Emre Belözoğlu, "Başkanımız Ali Koç önderliğinde, yöneticilerimizle birlikte Fenerbahçe'nin menfaatleri için gece gündüz çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMAYANA FORMA YOK"

Belözoğlu, geçmiş dönemde transferde yapılan hataları tekrarlamamak adına ince eleyip sık dokuduklarına dikkat çekerek, "Bunun yansımalarını kamp döneminde ve oynadığımız 4 hazırlık maçında gördük. Erol Bulut hocamız ile iyi bir diyalog kurduk. Transferde beklentilerini çok açık bir şekilde bize anlattı. Takıma katılan yeni arkadaşlarımız, eski futbolcuların enerjilerini de artırdı" diye konuştu. Emre Belözoğlu, Erol hocanın adeta bir forma savaşı başlattığını söyleyerek, "Herkes biliyor ki çalışmayana forma yok" dedi.

"TRANSFERLER DEVAM EDECEK"

Volkan Demirel için ayrı bir parantez açan Emre, "Pro lisans kursu sonrası daha aktif bir şekilde mesai harcıyor" ifadelerini kullandı. Son olarak transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Emre Belözoğlu sözlerini şöyle noktaladı: Aramıza yeni arkadaşlar katılabilir. Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz bize her türlü desteği sağlıyor. Yönetim, teknik heyet ve futbol olarak el ele vererek, taraftarımızın bizlerden beklediği başarıyı bu sezon mutlaka yakalayacağız.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (16)

BJK Lİ:

BU DAVARIN YÜZÜ SADECE GALATARAY İLE GÜLDÜ VE BAŞALARILAR KAZANDI FENERBAHÇEDE HEP AĞLADI TOSBAAAA

8
26
yanıtYanıtla
şımarık:

emre belözoğlu nerden nereye. büyük adımlarla geldin. emekliyerek de değil. arkandaki güçler okyanus ötesinden mi acep

5
25
yanıtYanıtla
Frkn:

Fenerbahçenin transfer haberlerini Fenerbahçeliden daha çok merak edip araştıranlar var ????

12
4
yanıtYanıtla
MEMET33:

AAAA!!!. . . FENER KENDİNE KARGAYI KILAVUZ EYLEMİŞ. . . BOLCA ISLAK MENDİL VE PEÇETEYLE GEZECEKLER DEMEKKİ BU SEZON DA. . . DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ 4. YILDIZI.

6
8
yanıtYanıtla
ASDASD:

PARA? AĞLAMAYIN SONRA LİMİT LİMİT DİYE. . !

4
9
yanıtYanıtla
1907:

S2ktaşlı ve F. G. Saraylı dolmuş yine burası

7
6
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Desenize bu sezonda bol bol Fenevle eglenecegiz..iyi olur bu pandemili sikintili günlerde lo..

5
5
yanıtYanıtla
fb:

fenev lafını ağzına alıp kemirip kemirip duruyorsun çok hoşuna gidiyor herhalde kemir sağlam kemir

yanıt2
yanıt1
Yunus can 29:

Dirar , sadık, tolgay, yetersiz

8
2
yanıtYanıtla
ESKİ PROFESYONEL:

20, 28 yaş arası Alman milli oyuncularından transfer edebiliyorsan adamsın.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title