Haberler

Eşinin cinayet planı hazırladığı Emre Aşık'ın yeni ifadesi ortaya çıktı: İkinci tetikçi beni 2 gün içinde öldürecekmiş

Güncelleme:

Eşi Yağmur Aşık'ın kendisini tehdit ederek öldürmeye çalıştığını iddia edip şikayetçi olan eski milli futbolcu Emre Aşık'ın emniyetteki yeni ifadesi ortaya çıktı. Eşinin yeni bir tetikçi tutarak kendisini 2 gün içinde öldüreceğini savunan eski futbolcu, can güvenliğinin olmadığını ve eşi ile tetikçi Erdi S.'den davacı olduğunu belirtti.

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın tehdit edildiğini gerekçe göstererek yaptığı şikayet üzerine gözaltına alınan boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık ile tetikçi olduğu öne sürülen Baycan Ş., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Suçlamayı kabul etmeyen Yağmur Aşık, tetikçi tuttuğu iddiasında bulunan Erdi S.'nin kendisine aşık olduğunu, karşılık bulmadığı için bu iftirayı attığını öne sürü.

Yağmur Aşık ve Baycan Ş.'nin yurt dışına çıkışlarını yasaklayan mahkeme, iki şüphelinin Emre Aşık'ın kendisine, evine ve işyerine 300 metreden fazla yaklaşmalarını yasakladı.

"SONUMUN VATAN ŞAŞMAZ GİBİ OLACAĞINI SÖYLEDİ"

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne önceki gün gelen Emre Aşık'ın verdiği ifade ortaya çıktı.

Eski futbolcu, ifadesinde şunları söyledi;

"Yağmur Aşık benim 6 yıllık resmi nikahlı eşim olur. 3 çocuğumuz vardır. Eşimle ilgili olarak yaklaşık 2 senedir boşanma davamız devam etmektedir. Çocuklarımızın geçici velayeti bendedir. Boşanma aşamasında olduğum eşim Yağmur Aşık isimli şahısla hiç görüşmüyoruz. Boşanma davası açtığım gün 25.02.2018 günü Yağmur işyerimi bastı. Bana hitaben, 'Türkiye'de seni bitireceğim. Sonun Vatan Şaşmaz gibi olacak' dedi. Husumetlim olan Yağmur Aşık isimli şahıs Düzce 2. Ağır ceza mahkemesinde görülen bir davada sanık sınıfında bulunmaktadır ve şahsıma karşı 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılanmaktadır.

27.09.2020 günü saat 10.00 sıralarında avukatım Funda Sadıkahmet Alp beni aradı. Kendisine whatsApp üzerinden 27.09.2020 günü 00.00 sıralarında Erdi S. isimli şahsın kendisine bir mesaj attığını ve mesajda, "Yağmur Aşık isimli şahsın tekrar bir tetikçi tuttuğunu, tutmuş olduğu tetikçiye para verdiğini, bu tetikçinin isminin Beycan Ş., olduğunu ve bu şahsın beni öldüreceğini" bana söyledi. Ben de bu mesajları avukatım Funda hanımdan istedim. O da attı. Şimdi de size sunuyorum.

"YENİ TETİKÇİ İKİ GÜN İÇİNDE BENİ ÖLDÜRECEKMİŞ"

Daha sonra bu mesajları atan Erdi S., tekrar avukatımı aramış. Bu işi iki gün içinde bitirip tutulan tetikçinin beni öldüreceğini söylemiş. Ben bu durumlar karşısında artık tedirgin oluyorum. Can güvenliğim olmadığını düşünüyorum. Bu şekilde avukatıma mesaj atıp telefonda bizzat konuları anlatan Erdi S., isimli şahıs bu konuyla ilgili karakolu da arayarak aynı şeyleri anlatmıştır. Beni öldürmek için adam tutan Yağmur Aşık ve tetikçi olduğunu düşündüğüm Baycan Ş'den davacıyım ve şikayetçiyim"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yağmur Aşık Emre Aşık Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500

Yorumlar (15)

tahtakurusu:

Çok basit kadını hapse atmaya gerek yok. Galatasaray stadında maratona atın, zaten ordan sağ çıkarmazlar aslanlar.

9
1
yanıtYanıtla
Ahmet akbaba:

Aslanın pençeleri kirlenir.bunları toprak kabul etmez.bir kapsüle bırakıp uzaya fırlatacaksın. Dedikoduda yapamazlar.

yanıt3
yanıt1
Vay be:

Emre sen kimle evlendin yahuu! 3 bebenin annesi üstelik.. Kadın normal değil ve vukuatlarından dolayı ben inanıyorum iddialara! Kadın kararlı yalnız emreyi yeryüzünden silecek sanırım

8
1
yanıtYanıtla
TTT:

KADIN ÇOK GÜZEL BEEE.

2
5
yanıtYanıtla
A:

CENE KEMIKLERINE BAKMADIN HERAHLDE

yanıt2
yanıt0
azrail:

beceriksiz kadın. hala öldüremedi.

5
2
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Boşanırken eşten mal kaçırmak için her şey i yapıyor bu millet. Bana pek inandırıcı gelmiyor. Zamanında bir genç kızı oyaladı oyaladı almadı senelerce hiçte acımadı . ama yargı verir tabi ki doğru kararı.

1
5
yanıtYanıtla
ADALETSİZ BAKANLIK:

Tetikçinin TV Magazin programlarına çıktığı rahat bir ülkede yaşıyoruz :)

5
0
yanıtYanıtla
Tuğba:

Gurursuz kadın

2
2
yanıtYanıtla
Besen:

Bu kadını bi araştırın internette, korkunç birisi, neler yapmış neler, eşkıya gibi, veterineri bile basıp bi kadını tartakladı, zaten geçmişi de pis . Allah yardım etsin adama

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title