Haberler

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Murat Hoşgör oldu

Güncelleme:

Tasarruf finansman sektörünün kurucu şirketi Eminevim'de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi.

Tasarruf finansman sektörünün kurucu şirketi Eminevim'de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi.

Eminevim'den yapılan yazılı açıklamada, 10 yılı aşkın süredir farklı sektörlerde yönetsel tecrübeye ve birikime sahip olan Murat Hoşgör'ün, 1 Kasım itibariyle şirketin Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirildiği duyuruldu. Daha önce Toshiba, Vaillant gibi uluslararası şirketlerde pazarlama, marka yönetimi ve kurumsal iletişim alanlarında yöneticilik deneyimi bulunan Hoşgör, aynı zamanda Hollanda, Rusya, Özbekistan gibi ülkelerde global ölçekteki firmalarda görev aldı.

Eminevim'de kurumsal iletişim çalışmaları ve yeni pazarlama stratejilerinin hayata geçirilmesine liderlik edecek olan Hoşgör, şirket hedefleri doğrultusunda dijital ve geleneksel iletişim, kurumsal sosyal sorumluluk, müşteri deneyimi, kampanya yönetimi ve etkinlik stratejileri gibi süreçlerden sorumlu olacak.

Murat Hoşgör hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Murat Hoşgör, aynı üniversitede global pazarlama alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Aynı zamanda Maltepe Üniversitesi İşletme alanında doktora eğitimine devam eden Hoşgör, Stratejik Pazarlama Müdürlüğü yaptığı Toshiba, Marka Müdürü görevini üstlendiği Vaillant gibi farklı sektörlerdeki global firmalarda yönetsel pozisyonlarda görev almıştır. 10 yılı aşkın süredir yönetsel pozisyonlarda görevlerini sürdüren Hoşgör, ileri seviyede İngilizce, Rusça, Arnavutça ve Özbekçe bilmektedir. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hollanda Toshiba Rusya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title