Haberler

    Emin Tetik: Emin Bayram'ı Galatasaray'a hediye ettim

    Güncelleme:

    Semih Kaya ve Ozan Kabak'ın ardından Galatasaray altyapısı stoper çıkarma geleneğini 17 yaşındaki Emin Bayram ile devam ettiriyor.

    Semih Kaya ve Ozan Kabak'ın ardından Galatasaray altyapısı stoper çıkarma geleneğini 17 yaşındaki Emin Bayram ile devam ettiriyor. Başakşehir maçındaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Emin Bayram'ın ilk hocası 62 yaşındaki emektar Emin Tetik, açıklamalarda bulundu.

    'Fiziğiyle dikkat çekiyordu'

    "Atışalanıspor olarak Emre Çolak'ı da Galatasaray'a kazandırdık. Çok dar imkanlarda oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz. 2013'te Emin Bayram futbol okulumuza gelmişti. Fiziğiyle diğer oyunculardan sivriliyordu. Ayakları da çok iyiydi. İlk görüşte ben futbolcunun nereye kadar gidebileceğini anlarım. Ondaki potansiyeli hemen gördüm."

    'Galatasaray'a hediye ettim'

    "Emin'deki potansiyeli görünce Florya'ya gittim. Ahmet Keskinkılıç hoca "Emin Tetik bize oyuncu vermez" dedi. Ben de size bir adam vereceğim A Takım'da bile oynayacak dedim. Emin'i bedavaya Galatasaray'a götürdüm, hediye ettim. Filiz lisans çıkarsak kulübümüz şimdi para kazanacaktı ama biz bu işi para için yapmıyoruz, kuruş para kazanmadık. Oyuncu çıkartmak bizim için gönül işi."

    'Başakşehir maçında gurur duyduk'

    "Gaziantep maçından önce oynama ihtimali vardı. Beni ziyarete geldi ve konuştuk sohbet etti. Helallik aldı. O maçta oynamadı. Oynamadığında sabretmesi gerektiğini söyledim. Başakşehir maçında ise kendisiyle gurur duyduk. İnsan emek verdiği oyuncuyu böyle görünce duygulanıyor."

    'Çok iyi yerlere gelecektir'

    "Zaman zaman konuşuyoruz zaten. Çok efendi ve saygılı bir çocuk. Kendisini daha da geliştirmesi gerekiyor. Bir stopere oranla gayet iyi bir ayağı var. Türkiye'de çok büyük bir yanlış var herkes fiziğe bakıyor. Yeteneğe bakmıyorlar. Emin'de yetenek fazlasıyla var. Çalışmaya devam ederse çok iyi yerlere gelecektir."

    'Zenginden futbolcu olmaz'

    "Bizim burası varoş kesim. Emin Bayram da Esenler Atışalanı'nda oturuyor. Ailesi de tekstil işiyle uğraşıyor. Maddi durumları çok iyi değildi. Zaten zenginden futbolcu olmaz. Burada bir kolej var oradan 18 oyuncuya lisans çıkarttım hiçbiri olmadı. Çok kısıtlı imkanlara rağmen çok oyuncu çıkarttık. Çok büyük potansiyel var buralarda, biraz destek alabilsek çok iyi oyuncular çıkartabiliriz." (Fanatik)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emin Bayram Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26-27 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title