Haberler

Elon Musk'ın 480 TL'ye satışa çıkardığı şortlar kısa sürede tükendi

Güncelleme:

Dahi çocuk olarak bilinen Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ilginç ürünlerin satışını yapmaya devam ediyor. Daha önce lav silahı satan Musk, bu kez de satışa çıkardığı şort ile gündem oldu. Musk'ın 480 TL'lik şortları kısa sürede tükendi.

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, kişisel Twitter hesabı üzerinden üzerinden yaptığı duyuru ile Tesla markalı ve sadece limitli sayıda üretilen bir şort modelinin satışına başladıklarını duyurdu.

Elon Musk'ın 480 TL'ye satışa çıkardığı şortlar kısa sürede tükendi

İNTERNET ÜZERİNDEN SATIYOR

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk lav silahı gibi ilginç ürünlerin ardından bu kez de satışa çıkardığı şort ile gündem oldu. Musk Tesla markasıyla limitli üretilen bir şortu internet üzerinden satmaya başladı.

Elon Musk'ın 480 TL'ye satışa çıkardığı şortlar kısa sürede tükendi

480 TL'LİK ŞORTLAR KISA SÜREDE TÜKENDİ

69 dolar 42 cent (480 TL) olan şortlar satışa çıktıktan kısa süre sonra tükendi. Musk daha önce de 500 dolarlık lav silahını satışa çıkarmış ve 20 bin adet satmayı başarmıştı.

Elon Musk'ın 480 TL'ye satışa çıkardığı şortlar kısa sürede tükendi

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Nicola Tesla Elon Musk Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

SAMSUNLU:

DÜNYA ÜZERİNDE BU KADAR GERİ ZEKALI İNSANLAR OLMASSA Elon Musk GİBİ ADAMLAR NASIL ZENGİN OLACAK CANLAR

24
3
yanıtYanıtla
Yakut:

Bir taşla 2 kuş. Şeytani...! 1. Kadın - Erkek Cinselligıni ortadan kaldırmak.Neden kırmızı...? Siyah kahverengi koyu mavi değil...? Şeytanıi ( kırmizi aşk atesi ) 2. Para kazanmak.

15
8
yanıtYanıtla
Yilmaz:

Agizindan bal akiyo yigenim. ?? Bravo

yanıt2
yanıt0
porsiyoner:

Elin gevuru yapar , bizim bebeler daha süt içiyor. . .

9
9
yanıtYanıtla
Abuzer:

Sahtekarlar

7
7
yanıtYanıtla
ne diyorsun kardeşim:

Buna satış taktiği, girişim denir. Alan var mı var, konuşmaya gerek yok:D

yanıt9
yanıt4
Marslı:

kardeş fiyat belli ürün belli alan alır almayan almaz zorla mı satıyorlar sana ortada sahtekarlık yok

yanıt0
yanıt0
Vup:

Neydi ne oldu, yakışmıyor. Bill gates veya steve jobs asla böyle yapmazdı.

5
7
yanıtYanıtla
aga:

dunya kaz kayniyor bunun aynisini ben iki dolara alirim bir yazi var diye para verecek enayi degilim

9
0
yanıtYanıtla
xLi:

Musk normal bir başarılı insan değil. Seçmişler elindeki kartları oynuyor.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title