Haberler

Elazığspor-Adanaspor Maçının Ardından

Tetiş Yapı Elazığspor'da Teknik Sorumlu Muammer Sürmeli, Play-Off iddialarının devam etmesi için mutlaka galip gelmeleri gerektiğini ama olmadığını belirtirken, Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın İSE Elazığspor'un iyi oynarken eksik duruma düşmesinin kendilerine avantaj sağladığını aktardı.

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Elazığspor sahasında Adanaspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki ekibin teknik sorumluları açıklamada bulundu.

Beraberlik ile mağlubiyetin kendisi için aynı sonuç olduğunu ifade eden TY Elazığspor Teknik Sorumlusu Muammer Sürmeli, "İddiamızın devam etmesi için mutlaka galip gelmemiz gerekiyordu. Oyuna kötü başladığımızı düşünmüyorum ama bir tane talihsiz gol yedik, ofsayt olduğunu söylüyorlar. Daha sonra bir oyuncu değişikliği yaptık, skoru bulduk, galibiyeti de bulduk. Yine kötü bir gol yedik, eksik kaldık. Soyunma odasında arkadaşlarımıza da söyledim, yapacağımız taktikleri yazdım. Harfiyen yerine getirdiler, ayaklarına sağlık. 2-2'yken bile eksik olmamıza rağmen net pozisyonlarımız var. Rakip takımın kalecisini kutluyorum, iyi kurtarışlar yaptı. Olmadı, elimizden gelen bu kadarmış. Hakkımızda hayırlısı, mağlup olduk. Oyuncularım mükemmel bir mücadele örneği gösterdi" dedi.

Olmuş ile ölmüşe çare olmadığını dile getiren Sürmeli, hakemin notunu gözlemcilerinin vereceğini, kendisinin söylemesinin bir şeyi değiştirmeyeceğini kaydetti.

Adanaspor cephesi

Farklı kulvarla mücadele eden iki takımın mücadelesine çıktıklarını anımsatan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, "Biz kümede kalmak için oynadık. Herkes kurtardık gözüyle bakıyor ama kurtarmadık, bundan sonra oynayacağımız maçlar da zor maçlar. Biz 1 puan alıp matematiksel yönden rahatlamak istiyorduk. Elazığspor kazanıp yukarıdaki takımla puan farkını korumak istiyordu. Haliyle bu ortamda başlayan maçta biz öne geçtik. Düşüncemiz tamamen oyunu kendi yarı sahamızda kabul edip, Elazığspor savunmasının arkasına sarkmaktı. İki tane bireysel hatadan yediğimiz gol Elazığspor'un öne geçmesini sağladı. Elazığspor iyi oynarken eksik duruma düştü bu da bize avantaj sağladı. Uzun süre 1 eksik oynamak kolay değil. Bulduğumuz golle ilk yarıyı 2-2 bitirdik. İkinci yarıda oyun bizim istediğimiz gibiydi. Belki önceden golleri atsak bu kadar maç gerilmezdi. Elazığspor'un çok net 3 pozisyonu vardı. Sonradan attığımız gol bizim kazanmamız sağladı. Buraları iyi bilen biriyim. Elazığspor camiası gerçekten büyük bir camia. Bundan sonra Elazığspor camiasına başarılar diliyorum" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elazığspor Eyüp Arın Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title