Haberler

Ela Qualıty Resort Gözünü İngiltere Pazarına Dikti

Antalya Belek'te Faaliyet Gösteren Ela Quality Resort Otel Gözünü İngiltere Pazarına Dikti. Geçtiğimiz Hafta Londra'da Düzenlenen ve Turizm Dünyasının En Önemli Üç Fuarından Biri Olan World Travel Market'teki (Wtm) Türkiye Standında Görücüye Çıkan Ela Quality Resort Otel, İngiliz Turizm Profesyonellerinin İlgi Merkezi Oldu.

Antalya Belek'te faaliyet gösteren Ela Quality Resort Otel gözünü İngiltere pazarına dikti. Geçtiğimiz hafta Londra'da düzenlenen ve turizm dünyasının en önemli üç fuarından biri olan World Travel Market'teki (WTM) Türkiye standında görücüye çıkan Ela Quality Resort Otel, İngiliz turizm profesyonellerinin ilgi merkezi oldu.

Turizmde gelecek sezonlara hazırlanmada önemli bir dönem olan sonbahar-kış aylarında otel tanıtımları için uluslararası fuarlar önem kazanırken, Ela Quality Resort Otel de pazar yelpazesini çeşitlendirebilmek amacıyla Türkiye'nin önem verdiği turizm fuarlarından biri olan Londra'daki WTM'e katıldı.

Fuardaki ilgi üzerine İngitere'de tanıtım ve halkla ilişkiler anlamında faaliyetlerini sürdürme kararı alan otel, 2008 yılı için şimdiden önemli adımlar attı.

28.si düzenlenen World Travel Market'te (WTM) yer alan standında Akdeniz Bölgesi otellerinin aksine deniz, kum, güneş temalarını hiç bir şekilde işlemeyen Ela Quality Resort Otel'in mesajını yansıtan sıradışı pano tasarımı İngilizlerin hayli dikkatini çekti. Fuarın en büyük özelliği tamamen tur operatörlerine ve turzim profesyonellerine açık olması ise hedefin yakalanmasında önemli rol oynadı.

Dünyanın dört bir yanından alıcılarla satıcıların bir araya geldiği büyük ve özel bir fuar olan WTM'de tamamen profesyonel ziyaretçiler yer alırken, özellikle ilk iki günün katılımcılarının fuar idaresince seçilen Meridian Club üyeleri olması dikkat çekti. Bunun yanı sıra seçkin alıcı gruplarının da buluşma noktası olan fuarı 45 binin üzerinde profesyonelin ziyaret etmesi de organizasyonun önemini ortaya koydu.

İstatistikler dikkate alındığında Almanya, Hollanda gibi daha büyük pazar payına sahip destinasyonların önümüzdeki dönemde pazar paylarında daralma gözlenebileceği, buna karşılık İngiltere pazarının, her yıl giderek artan potansiyeliyle önümüzdeki dönemde Türkiye açısından öneminin altını çizen Ela Quality Resort Genel Müdürü Ahmet Çolakoğlu, sundukları hizmet farklılığıyla İngilizler için ayrıcalıklı olacaklarına inandıklarını belirtti.

"ÇOCUKLA TATİL OLMAZ" DÜŞÜNCESİNİN ÖNÜNE GEÇİLDİ

Fuar süresince İngiliz profesyonellerin ilgisini çeken en önemli noktanın Ela Quality Resort'un aileler için sunduğu farklı hizmet anlayışı olurken, mutlu çocuklar, huzurlu anne-babalar ve dolayısıyla keyifli bir tatil demek olduğu gerçeğinden yola çıkılarak hazırlanan aile konseptinde "çocukla tatil olmaz" düşüncesinin önüne geçildi.

Otelin sunduğu aile konsptinde ise çocukların otele adım attıkları anda bireysel özgürlüklerini kendileri için özel olarak tasarlanan resepsiyonda hissetmeleriyle başlıyor. Ayrıca çocuklar, tatil boyunca mini kulüp Everland Q'da kendi dünyalarında yolculuğa çıkarlarken, anne ve babaların da onları özel kameralardan takip edebilmeleri İngiliz turizmcilerin dikkatini çekti.

İngilizlerin en büyük tutkusu olan golf imkanlarıyla da öne çıkan Ela Quality Resort Otel, bu alanda sunduğu hizmetlerle de kendini gösterdi. Spa & Wellness merkezi ve 'Kişiye özel hizmet' anlayışı çerçevesinde İngiliz profesyonellerini oldukça ilgisini çeken otel, şimdiden 2008 yaz sezonu için iddialı adımlar attı. 2006 verilerine göre kişi başı ortalama 31 bin 800 dolar olan İngilizleri kazanmak isteyen Ela Quality Resort Otel, bunun için İngitere'de tanıtım ve halkla ilişkiler faaliyetlerini

sürdürme kararı aldı.

(ERÖ-ERÖ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title