Haberler

Ünlü zincir marketin rafına koymadığı yağlar, depodan çıktı

Güncelleme:

Marketlere yönelik denetimler Türkiye'nin dört bir yanında devam ediyor. Muş'ta sahaya inen zabıta ekipleri, Türkiye'nin önde gelen bir zincir marketinde rafta bir tane bile 5 litrelik yağ bulamazken, aynı marketin deposunda ise 5 litrelik yağ buldu. Söz konusu market hakkında yasal işlem yapıldı.

Muş'ta zabıta ile Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından stokçulara ve zincir marketlerdeki etiket fiyatlarına karşı yürütülen denetimler devam ediyor. Marketlerde rafları inceleyen ekipler, kasa ve etiket fiyatlarını da karşılaştırarak fiyat uyuşmazlığına fırsat vermiyor.

Ünlü zincir marketin rafına koymadığı yağlar, depodan çıktı

RAFTA OLMAYAN YAĞLAR DEPODAN ÇIKTI

Denetim sırasında Zabıta Müdürü Mehmet Göçmen, ünlü bir zincir marketin raflarında 5 litrelik yağ olmadığını görünce market yetkililerine yağ bulunup bulunmadığını sordu. Çalışanın stokta yağ olmadığını belirtmesi üzerine market yetkilisiyle birlikte depoda inceleme yapıldı. Depoda denetim yapan zabıta ekibi, 5 litrelik yağlar tespit etti. Ekiplerin tespit ettiği yağlarla ilgili market hakkında yasal işlem yapıldı.

Ünlü zincir marketin rafına koymadığı yağlar, depodan çıktı

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Öte yandan, bazı ürünlerde fiyat belirtmeyen marketlere de tutanak tutulurken, ekiplerin kent genelinde stokçuluk yapanlara karşı denetimlerinin devam edeceği belirtildi.

Ünlü zincir marketin rafına koymadığı yağlar, depodan çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Zabıta Muş Haberler

500

Yorumlar (11)

Pan River:

O yağların ve yediğiniz haramların içinde boğlusunuz emi

64
1
yanıtYanıtla
Hsn:

Bizim mahalledeki zincir marketlerin çoğunda hala 5lt yağ yok nasıl denetim anlamadım

62
2
yanıtYanıtla
Hamza Topal:

Haber yapan hangi market olduğunu da belirtir. Halk ne olduğunu anlayıp tavrını alır. Ürün saklayan marketleri lütfen deşifre edin.

53
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Hepsi, üç harfliler ve mahalledeki bakkal bile saklıyor yağı.

yanıt2
yanıt0
Miharbi mediç :

Tüm marketler (yani meşhur Maskeli beşler)Hepsi aynı organizenin içinde .Tekel oluşturdular .Bu organizasyona karşı tüm kurumlar uyuyor gibi görünüyor.Aslolan herşeyi biliyor çözüm üretmiyorlar.

51
1
yanıtYanıtla
mirza kartal:

ESKİDEN BAKAL VARDI NE GÜZEL İDİ ŞİMDİ İSE MARKETLER HİLE HURDA İLE KAZANÇ SAĞLIYOR ,YAZIK GÜZELİM ÜLKEME SAHTEKARLAR BUĞAZINIZDA KALSIN İŞİNİZ GÜÇÜNÜZ RAST GİTMESİN ÇOLUK ÇOCUK HAKI YİYEN ALLAH KOYMAZ BAŞKASININ RIZIKINI YEMENE

31
6
yanıtYanıtla
emmi:

bilindik zincir marketler eskiden ucuzdu salı-cuma gün getirdikleri bazı ürünler mahalle bakkalından bile daha pahalı! millet alışmış koyun gibi aynı yere gitmeye

26
6
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Muş belediyesi arada bir Migros'a Carrefour'a da gidin hani whatsapp yazışmalarında bu firmaların zam darbesini organize ettikleri ortaya çıkmıştı hatırlarsınız onları da teftiş etseniz fena olmaz hani bence, sizce ?

22
1
yanıtYanıtla
Süzme Salak:

mantık ne anlamıyorum ben 2lt lık yagı rafa koyuyor 5lt lık yagı neden saklıyor ??

12
0
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Yahu bizim köyde bakkal vardı günahı kendinin olsun mal bulamazdik

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title