Haberler

Yörpaş, Çiftçilere Tam Destek İçin Çalışmalarını Sürdürüyor!

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Şarışeyh Mahallesi'nde düzenlenen 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü etkinliği, yerel çiftçiler ve üreticilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediye yöneticileri ve sektör temsilcileri katıldı. Özellikle Yörpaş Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Ceyhun Tekdemir'in de yer aldığı etkinlikte, çiftçilere yönelik destekler ve işbirlikleri vurgulandı.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü"nü İzmit Şarışeyh Mahallesi'nde bulunan mesire alanında gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen etkinliğe Kocaeli'ndeki binlerce çiftçi ve üretici ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediye yöneticileri, Kandıra GİOSB Başkanı Mehmet Başol ve Yörpaş Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Ceyhun Tekdemir de katıldı.

Yörpaş, Çiftçilere Tam Destek İçin Çalışmalarını Sürdürüyor!

Yörpaş'a bağlı Komagene ve Bereket Döner, stantlarında binlerce kişiyi ağırladı. Festivale gelen konuklara çiğ köfte dürüm, döner ve ayran ikramı yapıldı.

Törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Tekdemir, Kandıra GİOSB'teki fabrikanın en kısa zamanda faaliyete geçeceğini belirtti. Tekdemir, fabrikanın üretime başlamasıyla hem iş istihdamı olarak bölge insanına yeni fırsatlar yaratılacağını hem de Komagene ve Bereket Döner'in tedariklerinin bu bölgedeki çiftçilerden ve üreticilerden yapılacağını ifade etti. Tarımın ülkemizin gelişmesi ve insanımızın refahı için stratejik bir önemi olduğunu, çiftçimizi, üreticimizi her zaman iş ortağı olarak gördüklerini söyleyen Tekdemir, "Sektörde bilinçli ve sürdürülebilir tarım için her zaman çiftçinin yanında olacağız" dedi.

Yörpaş, Çiftçilere Tam Destek İçin Çalışmalarını Sürdürüyor!

Haberler.com / Betül Cirit - Ekonomi

Dünya Çiftçiler Günü Tahir Büyükakın Kocaeli Ceyhun Tarım Yaşam Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title