Haberler

Yıldız Holding'ten Unıted Bıscuıts Açıklaması

Yıldız Holding, United Biscuits için Ülker Bisküvi’nin bir teması olmadığını, Yıldız Holding A.Ş. olarak yatırım imkanına yönelik faaliyetleri olduğunu duyurdu.

Yıldız Holding, United Biscuits için Ülker Bisküvi'nin bir teması olmadığını, Yıldız Holding A.Ş. olarak yatırım imkanına yönelik faaliyetleri olduğunu duyurdu.

Ülker Bisküvi'nin İngiliz kurabiye üreticisi United Biscuits için teklif veren şirketler arasında yer aldığı haberleri üzerine Yıldız Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama yaptı. Yıldız Holding'in KAP'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Basında Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş. tarafından United Biscuits'e teklif verildiği yönünde haberler çıkmıştır. Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş.'nin şu an için bu yönde bir teması bulunmamakta olup, bu yatırım imkanına yönelik Yıldız Holding A.Ş.'nin faaliyetleri bulunmaktadır." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yıldız Holding Ülker Bisküvi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title