Haberler

Yenişehir'den Balkanlar'a da Sefer İsteniyor

RUDEF Başkanı Şuayip Toprak, Yenişehir Havaalanı’ndan Balkanlar’a da sefer başlatılmasını istedi.

RUDEF Başkanı Şuayip Toprak, Yenişehir Havaalanı'ndan Balkanlar'a da sefer başlatılmasını istedi.

AK Parti milletvekili aday adayı Refik Özen'i Rumeli Dernekleri Federasyonu Merkezi'nde ağırlayan Toprak, Yenişehir Havaalanı'ndan Trabzon ve Erzurum'a seferlerin başlamasını olumlu karşıladıklarını kaydederek, "Temennimiz açılan bu hatların uzun yıllardır dile getirdiğimiz Balkanlar'a uçak seferi düzenlenmesine katkısının olması. RUDEF'i ziyaret eden Refik Özen de bu konunun takipçisi olacak" dedi.

Özen, "Bizim gönlümüzde yatan Yenişehir Havaalanı'ndan Balkan coğrafyası'nın farklı şehirlerine direkt uçuşların başlamasıdır. Bunun gerçekleşmesi için RUDEF başta olmak üzere Rumeli camiasının tüm STK'larının, her bir Rumeli kökenli hemşerimizin kenetlenmesi ve taleplerini her platformda dillendirmesi gerekli. Milletvekilliği listelerinin şekillenmesinin ardından görev bize tevdi edilirse yüce meclis çatısı altında ve Bursa kamuoyunun birleştirilmesi konusunda da her türlü çabayı sarf edeceğimi bilmenizi istiyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yenişehir Havaalanı Ak Parti Trabzon Rumeli Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title