Haberler

Tüsiad Teknoloji Tedarikçi ve Kullanıcı Şirketleri Bir Araya Getirdi

Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), teknoloji tedarikçisi ve teknoloji kullanıcısı şirketleri bir araya getirdi.

Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD),  teknoloji tedarikçisi ve teknoloji kullanıcısı şirketleri bir araya getirdi.

Türkiye'de dijital dönüşüm sürecinin güçlendirilmesi ve teknoloji tedarikçisi ekosisteminin desteklenmesi hedefi ile yola çıkan TÜSİAD SD2 Programı kapsamında, 20-21 Eylül tarihlerinde Sanayi – Teknoloji İleri Entegrasyon Programı (STEP) gerçekleştirildi.

TÜSİAD SD2 Programı'na başvuran ve ön elemeyi geçen 88 teknoloji tedarikçisi şirket ile 13 teknoloji kullanıcısı şirket STEP Programı'nda buluştu.

STEP Programı'nın birinci gününde TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanayi Politikaları Yuvarlak Masa Lideri Bahadır Balkır ve TÜSİAD SD2 Görev Gücü Başkanı Perihan İnci açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Etkinlikte TÜSİAD SD2 Programı'na teknoloji kullanıcısı olarak katılan AKG Gazbeton, Gedik Holding, Limak Enerji, Güven Grubu ve Yaşar Holding CEO'larının katılımı ile Türkiye'nin sanayide dijital dönüşüm yolculuğu üzerine bir panel düzenlendi.

Türk Marka ve Patent Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile Türkiye'de fikri ve sınai mülkiyet hakları; KOSGEB Teknoloji Yenilik ve Yerlileştirme Daire Başkanı Ahmet Dursunoğlu ile ise teknoloji tedarikçilerine yönelik kamu destek ve teşvikleri üzerine söyleşiler gerçekleştirildi.

STEP Programı'nın birinci günü teknoloji kullanıcısı şirketlerin kendi çağrılarına başvuran ve ön elemeyi geçmiş teknoloji tedarikçileriyle gerçekleştirdiği görüşmelerle sona erdi.

STEP Programı'nın ikinci günü uzman konuşmaları, farklı temalı paneller ve networking oturumları ile devam etti. Teknoloji kullanıcıları ön eleme sonucunda belirlenen teknoloji tedarikçileri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda seçtikleri teknoloji tedarikçileri ile eşleşti.

Program'ın bundan sonraki sürecinde, arayışlarına en uygun teknoloji tedarikçileri ile eşleşen teknoloji kullanıcıları birlikte çalışacak ve Çözüm Dosyası hazırlayacaklar. Bu sürecin sonunda oluşacak başarı hikayeleri "Sanayide Dijital Dönüşüm Başarı Hikayeleri Töreni"nde kamuoyuyla paylaşılacak.

TÜSİAD SD2 Türkiye'de "Sanayide Dijital Dönüşüm" teması ile oluşturulan ve teknoloji kullanıcıları ile teknoloji tedarikçilerini bir araya getiren ilk kapsamlı program olma niteliğini taşıyor.

TÜSİAD SD2, sanayinin dijital dönüşümü sürecinin güçlendirilmesi ve teknoloji tedarikçisi ekosisteminin desteklenmesi hedefi ile;

• üretim süreçlerinde teknolojiyi kullananlar ile teknolojik çözüm sağlayanları buluşturacak;

• teknoloji tedarikçi kapasitesinin tanıtılmasını ve teknoloji üretimini destekleyecek;

• teknolojik dönüşüm planlamaları için ilham olacak iyi uygulama örneklerini ortaya koyacak. (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'a kim veda etti? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title