Haberler

TTK Amasra Müessesine Madenci Başvuruları Başladı

Güncelleme:

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesine alınacak 400 madencinin başvuru tarihleri ve gereken evraklar açıklandı. Başvuruların belirtilen tarihlerde TTK Genel Müdürlüğü'ne yapılması gerekmektedir.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesine alınacak ve kura çekiminde isimleri belirlenen 400 madencinin kuruma başvuru yapılabileceği tarih ve başvuruda gereken evraklar açıklandı.

TTK Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, kura ile belirlenen 400 kişilik asil aday listesinde ismi 1 ile 200 arasındaki sırada bulunan adayların 30 Ekim 2023 tarihinde, 201 ile 400 arasında bulunan adayların ise 31 Ekim 2023 tarihinde Zonguldak'taki TTK Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı İşçilik Servisine müracaat edebileceği belirtildi.

Duyuruda, "Başvuru yapacak adayların şeffaf dosya içerisinde "Nüfus Cüzdanı ve fotokopisi, en son bitirdiği okul diploması ve fotokopisi, 4 adet vesikalık resim, ikametgah belgesi, Nüfus kayıt örneği, varsa askerlik terhis belgesi fotokopisi, varsa Sigorta sicil numarası ve Başlangıç tarihi (Gün, Ay, Yıl olarak) Fotokopisi" belgelerinin bulunması gerektiği de belirtildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Enerji Eğitim Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title