Haberler

Tofaş üretime 13 gün ara veriyor

Güncelleme:

Türkiye'nin önde gelen otomotiv üreticilerinden Tofaş, Bursa'daki fabrikasında envanter sayımı ve planlı çalışma nedeniyle 13 gün üretime ara verecek. Fabrika 13 Ocak'ta yeniden faaliyete geçecek.

Türkiye'nin en çok satan otomobilinin üretildiği Bursa'daki Tofaş fabrikası, yıl sonu envanter sayımı ve bakım çalışmaları nedeniyle üretime geçici olarak ara veriyor. Sene sonunda yani 31 Aralık'ta başlayacak olan ara, 12 Ocak tarihine kadar devam edecek. Şirketin dün akşam KAP'a yaptığı açıklamaya göre fabrika 13 Ocak'ta tekrar üretime başlayacak.

Tofaş'ın KAP'a yaptığı açıklamada şöyle:

"Şirketimiz Bursa Fabrikasında yıl sonu envanter sayımı ve üretim hatlarında yapılacak planlı bakım ve yatırım çalışmaları sebebi ile 31 Aralık 2020 – 12 Ocak 2021 tarihleri arasında üretime geçici olarak ara verilecektir. Fabrikamız 13 Ocak 2021 Çarşamba günü üretime başlayacaktır."

'ALTIN FABRİKA' ÖDÜLLÜ TESİS

Tofaş, Fiat Chrysler Automobiles'a (FCA) bağlı 400 fabrikanın yer aldığı WCM - Dünya Klasında Üretim Programı- değerlendirmesinde, otomobil fabrikaları içerisinde en yüksek puana erişmişti. Uluslararası kuruluşların üretim faaliyetlerinde küresel standartları belirleyen WCM programı kapsamında, 2013 yılında 'Altın Fabrika' unvanını alan ve FCA bünyesindeki en iyi fabrikalardan biri olan Tofaş, mevcut puanını 81'e yükselterek önemli bir başarı elde etmişti.

YAKLAŞIK 10 BİN ÇALIŞAN VAR

Fabrikanın açıldığı 1971 yılından bu yana Bursa'da faaliyet gösteren Tofaş yerli üretim otomobilleri bünyesinde barındırıyor. Bursa'daki fabrikada Fiat Egea, Doblo, Fiorino gibi modeller üretiliyor. Bursa'nın ikinci, Türkiye'nin ise 6. büyük sanayi kuruluşu Tofaş, yılda 400 bin araçlık üretim kapasitesine ve 9 bin 481 çalışana sahip bulunuyor

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bursa Tofaş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (13)

Yorumcu:

Ne gerek var abi yatır paranı faize kuçakla paraları satış garanti değil ama faiz garanti.....

8
18
yanıtYanıtla
HAKLIII:

Herkes senin gibi devlet düşmanı heykelsever mi?

yanıt0
yanıt0
V:

Ver mehteri ver.

yanıt0
yanıt0
FAİZ HEM HARAM HEM ZARAR:

faiz haramdır. ve gerçekten de insanlığa zararlıdır. sana şöyle yaşanmış bir örnek vereyim. benim bir dayım var. 20 sene önce 25 bin lirası vardı. bu 25 bin lirasını bir esnafa faizle borç verdi. bu esnaf ise her ay bu paranın karşılığı olarak 500 tl faiz ödemesi yaptı. taki bu güne kadar. şimdi 500 tl nin değeri kalmadı. dayım 25 bin lirasını çekse ne yapacak ki? 25 bin liranın da bir değeri kalmadı ki. dayım daire alsaydı şimdi daire 300 bin olmuştu. alacağı kira hariç . . . . nasıl ama

6
6
yanıtYanıtla
V:

Harama vesile olanda günahı işleyenden bir farkı olmaz bunlar günahın yolunu açtılar bir yerde günah çoğaldıysa keramet ehlilerinde duasının kabul edilmediği söyleniyor.

yanıt0
yanıt0
TAYFA:

Sen malmı

yanıt0
yanıt0
Burak:

Bu ulkede harcaniyorsun bu zekayla...japonyaya gecsen....

yanıt3
yanıt0
HASAN SALİH:

ZATEN NE ÜRETİYORDA

2
10
yanıtYanıtla
ÇÖP HURDA TENEKE PASLI:

paslı arabalar ya bırakın bu ayakları tangır tungur

6
1
yanıtYanıtla
Adam:

Tofaş yedek parça yapıyor herhalde.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title