Haberler

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile İhracat Stratejilerini Görüştü

Güncelleme:

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek, ihracat stratejilerini ve yeni politikaları görüştüklerini belirtti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldiklerini belirterek, "İhracatımızı artırmaya yönelik stratejiler üzerinde dururken, küresel pazarlardaki konumumuzu güçlendirmek ve yerli üreticilerimizi daha fazla desteklemek amacıyla yeni politikalar geliştirebileceğimiz alanları istişare ettik." ifadesini kullandı.

Bakan Bolat, sosyal medya hesabı X'ten, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu ile görüşmesine ilişkin paylaşım yaptı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu ile Ticaret Bakanlığında bir araya gelerek, ülke gündemini ve güncel gelişmeleri değerlendirdiklerini bildiren Bolat, şunları kaydetti:

"İhracatımızı artırmaya yönelik stratejiler üzerinde dururken, küresel pazarlardaki konumumuzu güçlendirmek ve yerli üreticilerimizi daha fazla desteklemek amacıyla yeni politikalar geliştirebileceğimiz alanları istişare ettik."

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Ömer Bolat İhracat Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title