Haberler

Tarım Kredi'den bir müjde daha! 30'dan fazla üründen sonra şimdi de kasap reyonunda indirim yapılacak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kredi marketlerinde 30'dan fazla ürün dün sabah indirime girdi. Vatandaşlar ülkenin birçok yerinde bulunan şubelere akın ederken bir güzel haber daha geldi. Tarım Kredi'nin son duyurusunda, "Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan şubelerimizde kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak." denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifleri kurumlarının kar amaçlı kurulmadığını vurgulayıp, bu marketlerdeki ürünlerin fiyatlarının indirilmesi talimatını verdi. Bunun üzerine ülke genelindeki 1400 Tarım Kredi Kooperatif marketi şubesinde 30'dan fazla üründe indirime gitti. Vatandaşın cebini bir nebze de olsa rahatlatan uygulama dün sabah başladı.

İNDİRİME GİREN ÜRÜNLER

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirime giren ürünler şöyle: Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi.

TARIM KREDİ MARKETLERİNDE YOĞUNLUK

İndirim kampanyası vatandaş tarafından memnuniyetle karşılandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren kalkan vatandaşlar, mesainin başlamasıyla Tarım Kredi marketlerine akın etti. İhtiyaçlarını uygun fiyata almak isteyenler, Türkiye genelinde Tarım Kredi marketlerinde yoğunluk oluşturdu.

Tarım Kredi'den bir müjde daha! 30'dan fazla üründen sonra şimdi de kasap reyonunda indirim yapılacak

5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞI 147 LİRAYA DÜŞTÜ

Kampanyanın başlamasıyla en çok merak edilen konulardan biri de indirime giren ürünlerin fiyatları oldu. Etiketlere bakıldığında 44 liralık tavuk bagetin fiyatı 38 liraya, 5 litrelik ayçiçek yağı 165 liradan 147 liraya, 1 litrelik ayçiçek yağı 38 liradan 33 liraya, salça 18,50 liradan 17,90 liraya düştüğü görüldü.

5 kiloluk deterjan 64.90, vakumlu 500 gram siyah zeytin 27.95, salamura siyah zeytin 13.75, yarım yağlı beyaz peynir 69.90, tam yağlı beyaz peynir de 72.90, 2 litrelik ayçiçek yağı 64.50, çay 59, zeytinyağı 60, bal 37, 1 kiloluk toz şeker 17, 2 kiloluk toz şeker 32, 5 kiloluk un 52.50, Türk kahvesi 11.90, domates 8.95, makarna ise 4,50 liradan satılıyor.

SIRADA ET İNDİRİMİ VAR

Öte yandan Tarım Kredi tarafından yapılan duyuruda sıradaki indirimin et ürünlerinde olacağı açıklandı. Duyuruda, "Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde ivedilikle, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak. Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak." ifadeleri yer aldı.

Tarım Kredi'den bir müjde daha! 30'dan fazla üründen sonra şimdi de kasap reyonunda indirim yapılacak

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

Et ve Süt Kurumu Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (18)

Can Yıldız:

Bunun bir lütuf gibi sunulmasıysa akıl alır gibi değil.Fiyatları artıran şey girdi fiyatlarıdır. Düşmedikçe de böyle gider. İndirim yapılan ürünler gross marketlerde daha düşük fiyata satılıyor.

94
15
yanıtYanıtla
ismail bey :

Geçen hafta fiyatlar bundan daha düşüktü. Sıvı yağ 165 değildi ki. 3 harflilerde 145 tl zaten. Akşam 5 kg şeker 85 tl aldım Bim den...

70
7
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Son kullanma tarihi geçmiş ürünlerden söz ediliyor eğer ki bu doğru ise çöpe gitmesi gerekmiyor mu? Bu iddia edilmiş bir duruma cevapta verilmedi.

59
10
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

İnanki mahalle marketleri bundan daha uyguna satıyor çoğu ürünü. İnsanlarımız hiç mi sorgulamıyor. Nasıl bir inanmışlık örneği bu, nasıl bir anlayış yapısı? Koşun diyor, koşuyorlar. Az yiyin diyor,şükür diyorlar. İndirdim diyor, inanıyorlar.Yeter ya.Çok üzülüyorum

38
11
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

SEÇİM YATIRIMI YAPIYOR AKLI SIRA

18
3
yanıtYanıtla
Sinan Pala:

Reisim reyonlar boş soruyoruz gelmedi diyorlar bizleri kapılarda kepaze ediyorlar

13
5
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

Yoğun ilgi mi? mecburiyet! Her şey ateş pahası. oradaki fiyatlar piyasaya göre az aşağısı. Evet gelinen nokta yıllar sonra yıl 2022 kuyruklar tekrar ortada. Bu ülkenin kanserli hücreleri var oda cahillik ve cehalettir.! Böyle oldukça daha çok sıkıntı çekeriz.

12
2
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Milletle dalga geçer gibi 3-5 lira indirim yap.. yazıklar olsun daha dün annem gitti her şey ateş pahası hiçbir şey almadan geldi kadın. Neyde indirim var

12
1
yanıtYanıtla
corci:

şimdi bunlara sorsan hala gaz kuyruğu vardı diyecekler. 3 kuruş indirim için kapılarda nöbet tutuyorlar.

11
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Et süt kurumu çok mu ucuz. Geçen sene 50 tl olun kuzu, geçen ay 135 tl olmuştu. 105 Tl ye indirildi..

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title