Haberler

"Süt ürünleri için uyarmıştım" diyen Muharrem İnce, zam şampiyonu olmasını beklediği diğer ürünü söyledi: Salça

Güncelleme:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yayınladığı video mesajında ekonomiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. "Süt ürünlerine zam geleceğini söylemiştim" diyen İnce, önümüzdeki günlerde zamlanacak diğer ürünün ise salça olduğunu belirtti. ince, "Bakınız salça 1 Ocak'ta 10 lira. Şimdi 12 lira. Çok yakında, birkaç gün sonra hep birlikte göreceğiz 15 lira olacak. Hep birlikte salçayı zam şampiyonu olarak en kısa sürede göreceğiz değerli yurttaşlarım" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor. İnce son olarak yayınladığı bir video mesajda, gündemdeki ekonomik sorunları ele aldı.

"KDV İNDİRİMİ ÇÖZÜM OLMAZ"

Üreticinin yem alamadığı için gebe inekleri kesmek zorunda kaldığına dikkat çeken İnce KDV indirimi ile marketlerdeki pahalılığı azalmayacağını, fiyatların ucuzlamayacağını dile getirdi.

"YANLIŞ YOLDASINIZ, AÇLIK KAPIDA"

İnce, "O sadece dil altı hapıyla tansiyonu düşürmeye benzer. Hastalığı doğru teşhis edip tedavi etmelisiniz. Tarladan başlamalısınız, ahırdan başlamalısınız. Çiftçiyi desteklemelisiniz, üreticiyi desteklemelisiniz. Yanlış yoldasınız, geç kalıyorsunuz; açlık kapıda, kıtlık kapıda uyarıyorum" dedi.

"SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE ZAM GELECEK DEMİŞTİM"

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Pahalılık can yakmaya devam ediyor. İnsanlar canından bezmiş durumda. 1 Nisan'dan itibaren süt ve süt ürünlerine gelecek zammı söylemiştim. Hep birlikte bunu yaşayacağız. Çünkü akılsız politikaların sonucu bu. Biz müneccim değiliz ama yapılan işlemleri, yapılan eylemleri gördükçe sonuç kaçınılmaz oluyor."

"ŞİMDİ DE SALÇA ZAM ŞAMPİYONU OLACAK"

"KDV indirimine gittiler. Hiçbir çözüm olmadı. Olmayacağını zaten biliyorduk. Süt ürünlerindeki uyarımı şimdi salça için yapıyorum. Bakınız salça 1 Ocak'ta 10 lira. Şimdi 12 lira. Çok yakında, birkaç gün sonra hep birlikte göreceğiz 15 lira olacak. Hep birlikte salçayı zam şampiyonu olarak en kısa sürede göreceğiz değerli yurttaşlarım."

"GEBE İNEKLERİN KESİLMESİ TOPLUMUMUZDA YOK"

"Bakın gebe inekleri kesiyorlar dikkatinizi çekerim. Türk toplumunda olmayan bir şey bu. Neden gebe inekleri kesiyorlar? Yem alamıyorlar çünkü yem. Yem fiyatları çok pahalı olduğu için o gebe inekleri kesiyorlar. Bu konuya dikkat çekmeye Memleket Partisi olarak devam edeceğiz. Marketlerdeki pahalılığı azaltmak için, fiyatları ucuzlatmak için. KDV indirimi ile bunu yapamazsınız. O sadece dil altı hapıyla tansiyonu düşürmeye benzer. Hastalığı doğru teşhis edip tedavi etmelisiniz. Tarladan başlamalısınız, ahırdan başlamalısınız. Çiftçiyi desteklemelisiniz, üreticiyi desteklemelisiniz. Yanlış yoldasınız, geç kalıyorsunuz, açlık kapıda, kıtlık kapıda uyarıyorum."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Muharrem İnce Zam Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (3)

burakk:

Yabancı ülkelerde Başkan adayları neler konuşuyor seçim konuşmalarını, tartışmalarını bir dinleyin. Biz de ise adam SALÇA diyor!

4
8
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

vatandaşda uyarıyor ama sonuç sıfır.icrat yok.muhalefeti milletvekili iktidarı, artık bahanelerle milletin psikolojisini bozmamalı.asıl hainlik milletine ihanet edenlerdir.bu ülke bu kaosu hangi tarihte yaşadı.

7
2
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

olsun muharrem bey olsun...bunca yıldır vatandaşın kahrını çeken ama kendisi rezil olmakla kalan, bir arpa boyu ilerlemeyen BU ÜLKENİN EFENDİSİ ÇİFTÇİLERİMİZDE para kazansın artık...

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title