Haberler

Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımı nedeniyle sendikasını dava ediyor

Güncelleme:

ABD'li kahve zinciri Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımında bulunduğu gerekçesiyle 'Starbucks Workers United' adlı sendikaya dava açacağını açıkladı.

Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımı nedeniyle sendikasını dava ediyor.

ABD'li kahve zinciri Starbucks, Filistin'le dayanışma paylaşımında bulunduğu gerekçesiyle ' Starbucks Workers United' adlı sendikaya dava açacağını açıkladı. ABD medyasındaki haberlere göre, Starbucks'ın Genel Müdür Yardımcısı Sara Kelly, sendikanın Filistin ile dayanışma mesajı verdiği paylaşıma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sendikanın görüşlerine kesinlikle katılmadıklarını ifade eden Kelly, "Workers United adımızı, logomuzu ve fikri mülkiyetimizi kullanmaya devam ettiği için, bazı insanlar bu paylaşımı yanlışlıkla bizimle ilişkilendiriyor. Workers United, Starbucks adına konuşmamaktadır ve şirketimizin görüşlerini temsil etmemektedir. Sendikanın sözleri ve eylemleri sadece ve sadece kendilerine aittir" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Starbucks Filistin Hukuk Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title