Haberler

Son Dakika: Emeklilere yüzde 25 zam öngören düzenleme, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

Güncelleme:

Son dakika: SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR emeklilerine enflasyon ve refah payı ile birlikte 6 aylık yüzde 25 zam öngören madde, değişiklik yapılmadan Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Emeklilere enflasyon ve refah payı ile birlikte 6 aylık yüzde 25 zam öngören madde Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.

MECLİS GENEL KURULU'NDA KABUL EDİLDİ

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği zam haberi sonunda geldi. SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR emeklilerine enflasyon ve refah payı ile birlikte 6 aylık yüzde 25 zam öngören madde Meclis Genel Kurulu'nda görüşüldü. Söz konusu madde değişiklik yapılmadan kabul edildi. SSK ve Bağkur emeklilerine ilişkin 18. maddede MHP çekimser kaldı.

DÜN DE MEMUR EMEKLİLERİ İLE İLGİLİ MADDE KABUL EDİLMİŞTİ

Dün de memur emeklilerine yüzde 25 zam yapılması ve memurlara 8 bin 77 TL seyyanen zam yapılmasına ilişkin maddeler kabul edilmişti.

BAHÇELİ ARTIŞ TALEBİNDE BULUNMUŞTU

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarına ilişkin, "Memur maaşlarındaki 8 bin 77 liralık seyyanen artışın emekli maaşlarındaki kök ücrete de aynı şekilde yansıtılması beklentimiz ve talebimizdir." demişti. Bahçeli, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Beştepe'de görüşmüştü. Yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmen görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Ekonomi

Meclis Genel Kurulu Tbmm Genel Kurulu Bağ Kur Zam Ssk Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (125)

DİYARBEKİR:

ey reis bizi çok kırdın sana yakışan bahçelinin sözünü yere düşürmemek ti göstermelik de olsa emeklilerin gönlünü alacaktın 8000 değil 2000 de yapsaydın millet yine seni bağrına basardı ama sen yapmadın gittin kuran düşmanı isveçe yaptığın kıyağı kendi vatandaşından esirgedin:((

228
12
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

zam yapılıp tekrar aynı maaşın alındığı güzel bir tiyatro izledik teşekküler hükümet oyuncular

221
15
yanıtYanıtla
meko:

Avrupa'da emekli dünyayı dolaşıyor biz nerede ucuz yoğurt var A101, şok,Bim market dolaşmaya devam

219
17
yanıtYanıtla
HAYRETTİN ŞÖLEN:

bizim millet buna layik ver mehteri

yanıt43
yanıt1
Mustafa Çağrı Yüksel:

Yemesende aç kalmazsın haline şükret

yanıt9
yanıt27
meko:

Mustafa çağrı bey aç yaşar aç ölürsün sen tercihini yapmışsın artık kendine layık olduğun yaşamı tercih etmişsin çocuklarına yaşatma yazık onların geleceğini düşün.

yanıt28
yanıt2
celal satıcıer:

beter ol

yanıt0
yanıt0
hamdi sahin:

Madem bütçe elvermiyorsa neden bir tarafa kepçe ile değil kazanla verip, bir tarafa da çay kaşığı ile verdiniz, bir taraf sefa sürecek, bir taraf da kemer sıkacak öylemi, bu mu adalet, size milyonlarca yazıklar olsun

192
12
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

bahçelide kendi karizmasını çizdirdi onada yazık oldu

181
15
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

seçim için yıl sonunda zam yapmak için kapı kapı emekli ararsınız şahsen hep oy verdiğim partiydi ama yediğim bu kazığı bu defa unutmam reissen reis ne yapalım yani biz aç kalıp ölelim sizde sefamı sürün herşey biyere kadar

171
24
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title