Haberler

Son Dakika: Bakan Nebati'den memur ve emekli zammıyla ilgili mesaj: Memnun edecek bir çalışma olacak

Güncelleme:

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, memur ve emeklileri heyecanlandıran zam mesaj verdi. Bakan Nebati, "Memurumuzu bugüne kadar koruduk bundan sonra da korumaya devam edeceğiz. Sabit gelirlilerin hakkını koruyan tedbirleri alacağız. Emeklilerimiz için de arkadaşlarımız çalışıyor. Emeklilerimizi memnun edecek bir çalışma olacağına ilişkin benim de kanaatim çok yüksek." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, canlı yayında NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in sorularını yanıtladı. Memur ve emeklilerin merakla beklediği zam haberleriyle ilgili de konuşan Bakan Nebati, heyecanlandıran bir mesajı verdi.

"GÜZEL ŞEYLER OLACAK"

Emekli ve memurların beklentisini yükselten bir açıklama yapan Bakan Nebati, "Memurlarımıza gerekli ek artışlar yapıldı. Ücretliler için gereken adımlar atıldı. Kurumlar Vergisi'nde düşüş yapıyoruz, KDV'de önemli düzenlemeler yapıyoruz, güzel şeyler olacak. Bu çalışmaların neticelerinde enflasyon beklentimiz aşağı yönlüdür. Emeklilerimiz için de ilgili bakanlıklarımız, arkadaşlarımız çalışıyor. Bununla ilgili yapılacak iyileştirmenin emeklilerimizi mutlu edecek bir iyileştirme olacağına inanıyorum." diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANI'MIZA GÜVENİN"

Bakan Nebati, "Ekonomi yönetimimize, sayın cumhurbaşkanımıza, siyasal iktidara lütfen gereken ihtimamı gösterin. Çünkü algılarla, sosyal medyayla hareket ederseniz kaybedersiniz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Memur Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (10)

çokomelli :

CAHİL'e anlatır gibi söylüyorum. Memura hangi zam verilmiş. Vergi kalkması dediği 49 TL aylık bir fark. Memura yüzde 5 verip geçtiler. Sonrasında ilkokulu mezunu işçiye, asgari ücrete yüzde 50 zam yapıldı. Şuan yeni başlayan öğretmen 4.500 TL yi geçmiyor. Okuldaki hademe bile öğretmenden, müdürden daha fazla maaş alıyor. Bu anlattığımı akıl tutulması yaşamayan herkes anlardı. Halka gözümün içine bakın ne attım yine çakmak çakmak demeyin bir kere...

63
14
yanıtYanıtla
senata silva:

Emeklilere 100 TL zam yapıp geçiştirdiler hep, bu sefer maaş düzeltilmezse, emekliler %80 AKPLİ idi bu sefer  düşer. Oy alamazsınız yeminle..

37
9
yanıtYanıtla
Cemal Muhammed Tengiz:

Herkese merhaba, maalesef ülkemizde hayvan sevgisi insan sevgisinden daha üstün, bunu sokaklarda hissediyoruz, sahipsiz köpekler dolu, insanlara saldırıp duruyor, bu son olay küçük çocuğa saldırıldığı için , biz büyüklere her zaman sahipsiz köpekler saldırıyor, yerel yönetimler denetim yapmıyor, gerçekte işini yapmıyor,

24
1
yanıtYanıtla
ADANALI :

belediye taşeronları ne olacak.. ne asgari ücretliyiz nede emekli memur, hep gözardı edilen olmaktan bıktık artık!

8
12
yanıtYanıtla
ALİCAN:

Ben emekli bir memurum. Şu anda memur olarak çalışan dengimin aldığı maaşın @ nı alıyorum. Bu oran 20 yıl önce  idi.Eminim ki eski emekli memurların hepsi benim durumumda. Hükumet bu adaletsizliği gidermek yerine hala memur ile emekliye aynı tutuyor. Tabii ki Bağ-kur ve SSK emeklilerinin durumu bizden çok daha kötü. Anlaşılan hükumetin 13 milyon emeklinin oyuna ihtiyacı yok.

15
4
yanıtYanıtla
ilkay bay:

memurlara vereceğimizi verdik dedi müjde yoktu ki

16
0
yanıtYanıtla
Sedat Kolsuz:

Asgari ücret 2880 iken ben emekli aylığı 2930 alıyordum.Şimdi asgari ücret 4200 benim alacağım maaş 3150 olacak Asgari ücretliye ev kirası yağ şeker un pahalı emekliye ucuzmu.Biz emekliler başka ülkedemi yaşıyoruz.

11
0
yanıtYanıtla
özgün özen :

Güzel iyileştirmeler yapılacak belli oldu ama bide şu 3600 gösterge adaletli olursa meslege göre değilde mezuniyete göre ayarlanırsa kimsenin itiraz edemeyeceği bir düzenleme olur..

4
0
yanıtYanıtla
Pan River:

3600 ek göstergesi İnşallah verirler ya ek göstergesi olmayan Devlet kurumunda devletin memurlarına ne diyeceksin

yanıt3
yanıt0
Erhan Öz:

Sabırsızlıkla bekliyoruz sonuçları

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title