Haberler

Sendika Temsilcileri Gebze’de Buluştu

Güncelleme:

Hizmet İş Sendikası iş yeri temsilcileri, Gebze Eskihisar'da bulunan Old Castel Otel'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi

Hizmet İş Sendikası iş yeri temsilcileri, Gebze Eskihisar'da bulunan Old Castel Otel'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Hizmet İş şube başkanları İdris Ersoy ve İrfan Gün'ün de hazır bulunduğu toplantıya AK Parti milletvekili adayları Fikri Işık, Serkan Seyhan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de konuk oldu.

1 Mayıs İşçi Bayramı hazırlıklarının ve sendikal faaliyetlerin masaya yatırıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Hizmet İş 1 No'lu Şube Başkanı İdris Ersoy, Taksim Meydanı'nda yapılacak kutlamalara en geniş katılımla iştirak edeceklerini söyledi.

İŞ GÜVENLİĞİNDE ÖNEMLİ ADIMLAR

Ersoy'un konuşmasının ardından sendika temsilcilerine hitaben bir konuşma yapan milletvekili adayı Fikri Işık, sendikal haklarda Türkiye'nin önemli aşamalar kaydedildiğini söyledi. Işık, sendikal anlayışın da değiştiğini sözlerine ekledi. Işık'ın ardından söz alan milletvekili adayı Serkan Seyhan ise, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında çalışanlar lehine önemli adımlar atıldığını dile getirdi. Sendika temsilcilerini Gebze'de ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, emeğin, alın terinin önemine değindi.

ALIN TERİ VE İŞÇİ HAKLARININ ÖNEMİ

Belediye başkanı seçilmeden önceki dönemde iş adamı olarak çalışanların haklarının korunması ve zamanında verilmesi konusunda her zaman hassas davrandığını dile getiren Başkan Köşker, aynı duygu ve düşüncelerle belediyecilik yaptıklarını da söyledi. Her belediye çalışanının büyük bir ailenin fertleri olduğunu vurgulayan Başkan Köşker, toplu sözleşme dönemlerini sorunsuz tamamladıklarını söyledi.

Köşker, "Görüşmelerde masaya; çalışanları kendi ailemizin mensubu olduğunu düşünerek oturuyor ve sonunda el sıkışıyoruz. İş barışında Kocaeli'de önde gelen belediyeler arasında olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title