Haberler

Yüzde 25'lik artışa itiraz etmişlerdi! Memur-Sen'den yeni zamma ilk yorum: Ne talebimizde ne güvenimizde yanılmadık

Güncelleme:

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı yüzde 25'lik artış, yüzde 30'a çıkarıldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yeni zam oranına ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Yalçın, "Mücadelemizle kamu görevlileri için ocak zammı %30'a yükseltilmiştir. Ne talebimizde ne güvenimizde yanılmadık. Memur-Sen varsa çözüm her zaman vardır. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara'da yaptığı açıklamada memur ve memur emeklilerine yüzde 25 zam yapılacağını duyurmuştu. AK Parti TBMM Grup toplantısında kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 25'ten 30'a kadar çıkarıldığını müjdeledi. Konuya ilişkin Ali Yalçın'da bir açıklama yaptı.

"TALEBİMİZDE YANILMADIK"

Yalçın, "Mücadelemizle kamu görevlileri için ocak zammı %30'a yükseltilmiştir. Ne talebimizde ne güvenimizde yanılmadık. Memur-Sen varsa çözüm her zaman vardır" açıklamalarında bulundu.

Memurlara yapılan yüzde 30'luk zama ilişkin Memur-Sen'den ilk açıklama: Ne talebimizde ne güvenimizde yanılmadık

YÜZDE 25'E İTİRAZ ETMİŞTİ

Genel Başkan Yalçın dün açıklanan %25'lik zam oranı sonrası, "%25 zam beklentileri karşılamamıştır. Memur-Sen Başkanlar Kurulu olarak; % 25'in beklentileri karşılamadığını ifade ediyor, "Seyyanen Ek Bir Adım" daha atılması gerekliliğini hükümetin dikkatine sunuyor, talebimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Memurlara yapılan yüzde 30'luk zama ilişkin Memur-Sen'den ilk açıklama: Ne talebimizde ne güvenimizde yanılmadık

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Yalçın Yeni Ali Yalçın Memur Sen Memur Zam Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Niğra:

Senmi itiraz ettin bu zamma. ben hiç inanmıyorum ha varlığın ha yokluğun siz biriken paraları yemesini bilirsiniz. Kaç Tl alıyorsun birde hak ediyormusun. öğrenci değilim. Yeni yıl hediyesi çanta göndermişin.hediye edecem.asgari ücret zammı kadar zam istiyorum senden değil hükümetten.

138
9
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Hahha.. yatıp kalkıp sana dua etmeli memuru emekliyi satan başkan, sen olmasan o yüzde beşi alamazdık:)) Sendikacısınız ya, imkanınız var sen önce gerçek enflasyonu hesaplat ondan sonra maaş zammını konuşalım...

121
6
yanıtYanıtla
nazım arat:

%50 altındaki rakamlarin emekliye karşılığı yoktur

114
5
yanıtYanıtla
görkem yılmazkan:

%5 ile beklentileri karşılandı adamın.

105
2
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ali yalçın bağımsız aday olsa inanın 10 oy alamaz. gel gör ki bakarsın bu adam bile vekil olabilir

75
5
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Bizim mahalle de muhtar adayı olacak Deli İbo vardı. Geçen kahvede o da diyordu; memura, emekliye bu kadar az mı maaş verilir diye. Bence onun itirazları ve çemkirişleri sayesinde oldu. Herkes nemalanıyor, alt tarafı 5lt yağ kadar artışa... O da nasibini alsın bari bu nemalanmadan

53
3
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Memur sen... Memur seni sevsin diyor ve konuyu kapatıyorum. Çünkü hiç memur olmadım garip bir SSK emeklisiyim. Memur kardeşlerimden bu adamı çok ama çok sevmelerini isterim. Yapar mısınız?

30
9
yanıtYanıtla
özgün özen :

zam yetersiz bari 3600 ek göstergeyi tüm lisans mezunlarını dahil ettirin adelet biraz olsun saglansın.

1
0
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bu ne yapmışki ? 25 açıklanınca, birşeyler daha verilmesini bekliyoruz demişti. Bari Türk iş başkanı gibi rakam verseydi de inansaydık. 1000 tl tabana zam ve yüzde 25 isteseydi.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title