Haberler

Memurlara Özel Tatil Paketi!

Güncelleme:

Memurların turistik tesislerden indirimli yararlanması ve taksitlendirilmesine ilişkin bir çalışma hazırlanıyor.

Sıkıntılı bir dönemden geçen turizm sektörü için planlar üretilmeye çalışılıyor. Özellikle de iç pazara yönelik kampanyalar ağırlık kazanıyor. Bunlardan biri de memurların turistik tesislerden indirimli yararlanması ve taksitlendirilmesine ilişkin bir çalışma.

MAYIS AYINDA DUYURU YAPILACAK

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet işler, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve ETİK olarak Kültür ve Turizm Bakanlığına devlet memurlarının yapacakları tatilin teşviki için bir proje önerdiklerini, bu önerinin altyapı hazırlıklarının tamamlandığını ve mayıs ayı içinde duyurusunun yapılacağını söylüyor.

TATİLİN YÜZDE 30'U OTELDEN

Hazırlanan pakete göre, memurların Türkiye içindeki otellerde yapacakları tatilin bedelinin yüzde 30'u oteller tarafından karşılanacak. Tatil bedelinin geri kalan kısmının ise otellere devlet tarafından ödenip, 12 aya yayılacak şekilde memurun maaşından kesilmesi planlanıyor. (Kaynak:Ekonomist Dergisi)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

AZİMLE ..ÇAN DUVARI DELER:

Arkadaşım beğenmiyorsanız kpss uzakta değil gir sınava memur ol . Ha ben olmam o sınavada girmem . Yok şu şu kadar alıyor bu bu kadar alıyor . Eğer becerikliysen kendi işinde bile o memurun maaşını katlarsın beceriksiizsen askerde sabah akşam nöbet tutar . Askerden sonra verirler seni bir işe hayatın oarada devam eder. Dediğim gib başarılıysan ve azimliysen seni hiç bir kimse bir işte başıboş bırakmaz .

3
2
yanıtYanıtla
zehra:

Benim eşimde memur 5 senedir çalışıyor daha yenı 2500 olacak abartmayın lütfen insanları kandırmayın. . .

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Vaktinde Yerli turist gelmesin diyen sektör yetkilileri var bu memlekette

1
0
yanıtYanıtla
TURİST ÖMER:

TATİL YAPMAK İSTEYEN YUNANİSTANA GİTSİN BURDAN DAHA UCUZ. ÇALIŞANLARI İSE DAHA SAYGILI

0
0
yanıtYanıtla
BEN ZİHNİYETE BAKARIM:

Ne memuru ya. Tatil beldelerine nerede genel müdür varsa o gidiyor. Tatil yerleri kaymak tabakaya göre.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title