Haberler

Mansur Yavaş'tan Ankara'da zamlanan ulaşım için yeni hamle: Sabah saatleri için indirim teklif edeceğiz

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 6,50 liraya çıkarılan tam bileti fiyatını 06.00-06.45 saatleri arasında 4.5 TL'ye indirilmesini UKOME toplantısında gündeme getireceklerini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da belirli saatlerde ulaşım tarifelerinde indirim yapılmasının Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) gündeme getirileceğini duyurdu.

"UYGULAMAYA HEMEN BAŞLAYACAĞIZ"

Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında tam biniş ücretinin 4.5 TL'ye indirilmesini UKOME toplantısında gündeme getireceğiz. Kabul edilmesi ve sistemin uyumlu hale getirilmesiyle uygulamaya hemen başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'tan Ankara'da zamlanan ulaşım için yeni hamle: Sabah saatleri için indirim teklif edeceğiz

TAM BİLET 6,50 LİRAYA ÇIKMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı EGO Genel Müdürlüğü, UKOME'de 11 Mart'ta alınan kararla 4,50 TL olan tam bilet 6,50 TL'ye, 2,50 TL olan öğrenci bileti 3,50'ye çıkmıştı.

Mansur Yavaş'tan Ankara'da zamlanan ulaşım için yeni hamle: Sabah saatleri için indirim teklif edeceğiz

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Mansur Yavaş Zam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

ismail bey :

6,5 tl ya çıkarıp, zarar ediyoruz diye ağlayan mansur şimdi sabahları 4,5 tl ye indirim istiyor. Yarın öbür gün halka hizmet etmek için zarar ettik diyecek. Bu arada otobüsler cng lidir. herşey dahil günlük net yüzde 30 kar bırakır.

13
8
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Zam isteyen sen değilmişsin gibi rol yap panpa.

13
5
yanıtYanıtla
Bahattin bakkal :

Bunun birde dönüşü olmayacak mı Akşam ne olacak ?

7
1
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Çok sevindik, sevinçten öldük. Sorun şu ki o saatler arasında kim kullanacak acaba toplu taşıma araçlarını? Zaten çoğu güzergahta yok bile o saatte. Başkan bedava yemek vermeye, balık beslemeye devam etsin...

6
2
yanıtYanıtla
FLOZOF:

Sen değil başkanım Devleti yönetenler düşünmesi lazım bunu Sendeki azimi biz anlıyoruz Herzaman yanındayız!!!!

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title