Haberler

Malatya'da Ramazan Hareketliliği

Güncelleme:

Deprem bölgesi Malatya'da, Ramazan ayına saatler kala çarşı pazarda yoğunluk yaşanırken, alışveriş yapan vatandaşlar fiyatların normal olduğunu söyledi. Deprem nedeniyle 11 Ayın sultanı Ramazan ayını buruk karşılayan vatandaşlar, sahur ve iftar için hazırlık yapmaktadır.

Malatya'da Ramazan hareketliliği

MALATYA - Deprem bölgesi Malatya'da, Ramazan ayına saatler kala çarşı pazarda yoğunluk yaşanırken, alışveriş yapan vatandaşlar fiyatların normal olduğunu söyledi.

Deprem bölgesi Malatya'da, Ramazan ayına saatler kala çarşı ve Pazar hareketlendi. Yaşanan yoğunluk esnafının yüzünü güldürürken, vatandaşların özellikle sebze ve meyve çeşitlerine ilgi gösterdikleri gözlemdi.

Deprem nedeniyle 11 Ayın sultanı Ramazan ayını buruk karşıladıklarını kaydeden vatandaşlar, fiyatların normal olduğunu belirerek, sahur ve iftar için hazırlık yaptıklarını kaydetti.

Normal günlere göre yoğunluk yaşadıklarını aktaran Pazar esnafı ise Ramazan ayı dolayısıyla haraketlilik yaşandığını ifade ederek, durumdan memnun olduklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

11 Ayın Sultanı Alışveriş Malatya Deprem İftar Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title