Haberler

Kemer Belediyesi EMITT Turizm Fuarına hazır

Güncelleme:

Kemer Belediyesi, bu yıl da TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek EMITT turizm fuarına katılacak.

Kemer Belediyesi, bu yıl da TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek EMITT turizm fuarına katılacak.

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı - EMITT, iki yıl aradan sonra, 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

"Tüm hazırlıklar tamamlandı"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak EMITT Fuarına katılacaklarını ve Türkiye'nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer'i en iyi şekilde tanıtacaklarını belirtti. Fuarın, 9-12 Şubat tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 25'inci kez İstanbul'da bir araya getireceğini anlatan Başkan Topaloğlu, "EMITT Fuarı için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Yerli misafirlerimiz de bizim için çok önemli. Fuara katılarak Kemer'i en iyi şekilde tanıtacağız" dedi.

"Kemer, dalış fuarında da yerini alacak"

Topaloğlu, EMITT Fuarının yanı sıra 10 Şubatta Moskova'da düzenlenecek olan Dalış Fuarında da Kemer'in tanıtımına katkı sağlayacaklarına değinerek, "Moskova'daki fuar için stant yerimizi ayırttık. Kemer'deki dalış yapan firmalarımız buraya katılım sağlayacak ve Kemer'in en güzel dalış noktaları hakkında bilgiler verecek. Ayrıca Kiev ve Moskova Fuarları da var. Stant paralarımızı ödedik. Elimizdeki tanıtım broşürlerini orada dağıtacağız. Şu anda hiçbir sıkıntı yok. Kemer'i en iyi şekilde tanıtacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kemer Belediyesi Kemer Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title