Haberler

İstanbul'daki Büyük Elektrik Kesintisinde Yeni Gelişme

Güncelleme:

İstanbul'un her iki yakası için de alınan elektrik kesintileri ile ilgili AYEDAŞ kesintileri iptal etti. BEDAŞ ise kararı uygulayacak.

Dün İstanbul'un her iki yakası için de alınan elektrik kesintileri ile ilgili bugün yeni bir gelişme oldu. AYEDAŞ 9-11 Ocak için yapılacak kesintileri soğuk hava sebebiyle iptal etti. BEDAŞ yetkilileri ise, kesinti kararının uygulanacağını bildirdi.

ANADOLU YAKASINDA KESİNTİ İPTAL EDİLDİ

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada "09.01.2015 - 10.01.2015 - 11.01.2015 tarihlerinde 'Planlı Elektrik Kesintisi Programı' kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde hava muhalefeti sebebiyle planlanan çalışmalar iptal edilmiştir. Kamuoyunu bilgilendirme amacıyla duyurmanızı önemle rica ederiz" denildi.

KESİNTİLERİN İPTAL EDİLDİĞİ İLÇELER

BEYKOZ: Saat 08:00-18:00 arası Anadolu Feneri Mahallesi, Anadolu Feneri Yolu, Fener-Revir, Menekşe Sokak.

TUZLA: Saat 10:00-13:00 arasında Evliya Çelebi Mahallesi, Tersaneler Sokak.

ÜSKÜDAR: Saat 07:00-18:45 arasında İcadiye Mahallesi, Temaşa, Ayarcıbaşı, İcadiye Bağlarbaşı, Haşacı Raif, Cemil Meriç, Cumhuriyet, Altunizade, Kısıklı, Haluk Türksoy Sokak.

ÜMRANİYE: Saat 08:00-18:00 arasında Esenevler Mahallesi, Kültür Sokak.

AVRUPA YAKASINDA ELEKTRİK KESİLECEK

Avrupa yakasında faaliyet gösteren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) kaynakları ise önceden yapılan planlama uyarınca, iptalin söz konusu olamayacağını bildirdi. BEDAŞ kaynakları, gerekli yatırımların yapılmaması durumunda, önümüzdeki süreçte daha ciddi sorunların oluşmasının söz konusu olabileceğine işaret etti. Aynı kaynaklar, iptal kararlarının EPDK onayından geçtiğine de işaret etti.

KESİNTİ YAPILACAK İLÇELER

BEYLİKDÜZÜ: Saat 11:00-14:00 arası 19 Mayıs Mahallesi, Gonca Sokak, Kahraman Sokak, Leyla Sokak ve civarı. Saat 18:00-00:00 arası Yakuplu Mahallesi, Bakırcılar Sanayi Sitesi, Açelya Caddesi, 1. Cadde ve civarı.

ARNAVUTKÖY: Saat 09:00-16:00 arası Hadımköy Mahallesi, Dr. Mithat Martı Caddesi ve civarı

ÇATALCA: Saat 08:00-16:00 arası Nakkaş Köyü.

BAŞAKŞEHİR: Saat 08:00-18:00 arası Bahçeşehir Mahallesi, Bülbül Caddesi, Cengiz Süzer Caddesi, İskete Çıkmazı, Badem Villaları ve civarı.

BAĞCILAR: Saat 08:00-17:00 arası Bağlar Mahallesi, Batik Örme Sanayi, Petrol Ofisi A.Ş, Anadolu Restoran İşletmeleri (MC Donald's)

AVCILAR: Saat 09:00-12:00 arası Ambarlı Mahallesi, Öğretmenler Caddesi, Çelik Sokak ve civarı.

BEŞİKTAŞ (LEVENT): Saat 10:00-13:00 arası Akatlar Mahallesi, 6. Gazeteciler Sitesi, Hare Sokak, Yıldırım Oğuz Göker Sokak, Menekşe Sokak, Uğur Mumcu Caddesi, Beşiktaş Koleji.

GAZİOSMANPAŞA: Saat 06:00-18:00 arası Cebeci Caddesi, 106, 16, 653. Sokaklar, Galeri Caddesi, Realkom (Bossa) ve civarı.

ESENYURT: Saat 13:00-17:00 arası Atatürk Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi, Fırtına Sokak ve civarı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Beşiktaş Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

NurettinmobilWeb@haberler.com:

Bedaş yetkililerinesesleniyorum arkadaşlar hiçdüşündünüzmü evde hastası olan yenidoğmuş çocuğu olan aileler olduğunu bilmiyorlar galiba bu kış gününde bu insanlar ne yapar lütfen duyarlı olalım

19
2
yanıtYanıtla
Mert şahMobil-IOS:

Tahmin olarak milleti bu kış günü sovuktan donsun hasta olsun diyorlar

13
1
yanıtYanıtla
DAVUT. Can Mobil-IOS:

Bence Türkiye'nin butçesı azaldı milet hasta olsun para Lazım. İcabı

10
1
yanıtYanıtla
e.didem guneymobilWeb@haberler.com:

Bahcelievlerde 27 saattir elektrik yok.Donduk

9
0
yanıtYanıtla
seyfettinmobilWeb@haberler.com:

Vardır bundada bir hayır.kimsenin günahını almaya gerek yok.

1
8
yanıtYanıtla
ORHAN :

BU GERİZEKALILAR KOSKOA YIL İÇERİSİNDEKİ GÜZEL GÜNLERİ BIRAKIP DA BULA BULA BÖYLE HAVAYI MI BULDULAR. BU ÜLKE AHİPSİZ DEĞİL. YOKSA BUNLAR AK PARTİDEN İHALE ALAN PARELLCİLER OLMASINLAR.

3
2
yanıtYanıtla
fitilci ):

2 KEZ FATURASINI ÖDEMEYENİN ELEKTRİKLERİNİ KESİYOLAR AMA KAMPANYA VAR DOĞUDA BEDAVA KOŞUN AKÜLERİMİZİ DOĞUDA DOLDURALIM :D :D :D muhahahahaa nasılsa onlar ödemiyolar bizde doğuda yaşayalım :D

2
1
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Kesecekseniz hava şartlarını takip edinde ona göre işinizi yapın siz durun bekleyin en soğuk günlerde elektrik kesintisi yapın biraz anlayışlı olun

1
0
yanıtYanıtla
BeyzamobilWeb@haberler.com:

Yalnız bu haberde Anadolu yakasındaki kesinti iptal oldu deniliyor ama Ümraniye esenevlerde elektrik yok sabahtan beri,bunun açıklaması ne iptal etmeyi mi unutmuşlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title