Haberler

İSPARK otopark ücretlerine yüzde 100'den fazla zam yaptı! Vatandaş isyan ediyor

İSPARK, İBB Meclisi'nde yüzde 25 zam kararı çıkmasına rağmen otopark ücretlerini yüzde 100'den fazla artırdı. Daha önce 25 lira olan tam gün ücreti bazı yerlerde 50 lira bazı yerlerde de 60 lira oldu. Vatandaşlar söz konusu duruma isyan etti.

Geçtiğimiz ay İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan oylamada İSPARK personeline yapılacak yüzde 54,4 oranındaki zammın karşılanabilmesi İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 25 zam yapılması teklifi kabul edilmişti. Yapılan yüzde 25 zamma rağmen ücret tarifelerine bakıldığında zammın yüzde 25'ten çok fazla olduğu görüldü.

ZAM ORANI YÜZDE 100'Ü AŞTI

Bazı otoparklarda önceden 25 lira olan ücretin 50 lira hatta 60 liraya dayandığı görüldü. İSPARK'ın sitesine bakıldığında Kadıköy'deki parkların fiyatları 50 lira olarak görünürken, Bebek'teki fiyatlar 60 lirayı buldu. Böylece zam oranı yüzde 100'ü aşmış oldu.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Yüzde 100'den fazla zam vatandaşların tepkisini çekti. Sosyal medyadan paylaşım yapan birçok kişi İSPARK'ın uygulamasına ateş püskürdü.

İşte atılan tweetlerden bazıları:

İSPARK otopark ücretlerine yüzde 100'den fazla zam yaptı! Vatandaş isyan ediyor

İSPARK otopark ücretlerine yüzde 100'den fazla zam yaptı! Vatandaş isyan ediyor

İSPARK otopark ücretlerine yüzde 100'den fazla zam yaptı! Vatandaş isyan ediyor

İSPARK otopark ücretlerine yüzde 100'den fazla zam yaptı! Vatandaş isyan ediyor

Haberler.com / Emre İliksiz - Ekonomi

İspark Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Poyraz Karayel:

her şey güzel olacak

5
0
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Oy vermedim vermeyecem veren düşünsün banane hersey çok güzel oluyor ??

3
2
yanıtYanıtla
anti kefer:

Kaldırımlara zam geldi ondandır. Onu geç de lokanta nasıl ama süper dimi siz onu anlatın.

1
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

İçeri giren araçların kullandığı akaryakıtın ücreti artınca, otopark ücretinede ayar verelim demişler. Milletin bu kadar zamma sesi çıkmıyor, bizde arada kaynarız demiş..

1
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Dokunmaz arabası olana her şey güzel oluyor ..))

1
0
yanıtYanıtla
Adem Dönmez:

OTOPARKLARDA MOTORİN YAKIYOR YA ONDAN GELMİŞTİR...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title