Haberler

İnteraktif Pazarlama Zirvesi, 11 Eylül'de Başlayacak

İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ'14), TTNET ve Türk Telekom'un ana sponsorluğunda, "Dijital Öldü.

İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ'14), TTNET ve Türk Telekom'un ana sponsorluğunda, "Dijital Öldü. Yaşasın Dijital" temasıyla dokuzuncu kez düzenlenecek.

İPZ'14 açıklamasına göre, Türkiye'nin kendi alanında en büyük ve en köklü organizasyonu İnteraktif Pazarlama Zirvesi TTNET ve Türk Telekom'un ana sponsorluğunda, "Dijital Öldü. Yaşasın Dijital" temasıyla 11 Eylül Perşembe günü kapılarını açacak.

Türkiye ve dünyadan pazarlama uzmanlarını tek bir platformda bir araya getiren İnteraktif Pazarlama Zirvesi her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli konu başlıkları, başarıları dünya çapında kanıtlanmış pazarlama uzmanlarını ve markaları ağırlayacak.

İPZ'14'de Gelişen teknoloji, cihazlar, sosyal medya ve e-ticarette en yeni trendler, nesnelerin interneti, giyilebilir teknoloji, big data, ve bulut bilişim gibi kavramlar sayesinde değişen pazarlama dünyasının masaya yatırılacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Türk Telekom Türkiye Eylül Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title