Haberler

İnşaat Sektörünün Uzman İsmi Sektörde Yaşanan Gelişmeleri Değerlendirdi

sponsorlu içerik
Güncelleme:

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Fenn Yapı Genel Müdür Yardımcısı Hasan Kılıç, sektördeki gelişmeleri ve yaşanan sıkıntılar İşte İşimiz ekibine anlattı.

Fenn Yapı Genel Müdür Yardımcısı Hasan Kılıç, "Fenn Yapı, inşaat ve el aletleri sektöründe 1964'ten beri hizmet vermekte olan Hassan Şirketi'nin inşaat sektöründe edindiği deneyim ve tecrübelerinden yola çıkılarak kuruldu. Fenn Yapı; toplu konut, endüstriyel yapı, cami, okul gibi projeler üreterek adını geleceğe taşımayı hedefleyen bir yapıdır." ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİK GÜVEN KALİTE"

Genel Müdür Yardımcısı Hasan Kılıç, ""Şu an devam bir çok projemiz var. Bunlar içerisinde konut, otel gibi projeler bunları en güzel şekilde bitirip teslim edeceğiz. Bizim önceliğimiz güven ve kalitelidir. Fiyatları düşük tutup ciddi bir mühendislik hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bu sektörde önemli olan yaptığın işin arkasında durabilmek bizde yaptığımız işin arkasında duruyoruz." şeklinde konuştu.

"EĞİTİMLİ PERSONEL SIKINTISI YAŞIYORUZ"

Hasan Kılıç, "Biz kalifiye eleman bulmakta ciddi anlamda sorunlar yaşıyoruz. Yeterli ve donanımlı ekipler bulmakta zorlanıyoruz. Eğitimli personeller bulmakta zorlanıyoruz ama firma olarak bunları aşıp iyi hizmet sunmaya çalışıyoruz. Şu anda özellikle İstanbul bölgesinde ciddi bir konut stoğu fazlası var. Bunların zamanla aşılacağına inanıyoruz. Projelerin büyüklüğüne göre 150 ila 300 kişi arasında bir ekiple hizmet veriyoruz." diye konuştu.

"ÖDÜLLÜ PROJENİN DURUMU DEĞERLENDİRİYORUZ"

Pendikte ödüllü bir mimar tarafından yapılan 5 yıldızlı otel projesini anlatan Kılıç, "Bu arsa bizim arsamız ve 2010 yılından beri bu projeyi geliştirmeye çalışıyoruz. Burayla ilgili teklifler geliyor bizde şirket olarak bunları değerlendiriyoruz. Yakın zamanda faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Bu arsanın avantajları çok fazla bunları değerlendiriyoruz." dedi.

"ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ MALZEME VE KALİFİYE İŞÇİYİ BULUŞTURMAK"

Hasan Kılıç, "Kentsel dönüşüm projeleriyle sektörde ciddi bir patlama yaşandı. Yetkin ve kalifiye olmayan birçok müteahhit vardı şehrimizde. Bu insanlardaki güveni sarstı zamanla. Sektörde şuan bir temizlenme var. Güven veren firmalar ayakta kalacak ve ciddi projeler ortaya çıkacak. Sektörümüzün zaman içerisinde düzeleceğine inanıyoruz. Önemli olan kaliteli malzeme ve kaliteli işçiyi aynı anda buluşturmak. Bizde bunun hedefindeyiz. Biz büyümeye devam ediyoruz, devam da edeceğiz." sözlerine son verdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Hasan Kılıç CEO Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title