Haberler

Sıcaklardan bunalanlar soluğu Gurs Vadisinde aldı

Güncelleme:

Sıcaklardan bunalanlar soluğu Gurs Vadisinde aldı Gurs Vadisinde yüzme havuzu keyfi Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan doğa harikası Gurs Vadisi kavurucu sıcaklarla birlikte vatandaşların en çok uğradığı alan oldu.

Sıcaklardan bunalanlar soluğu Gurs Vadisinde aldı

Gurs Vadisinde yüzme havuzu keyfi

MARDİN - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan doğa harikası Gurs Vadisi kavurucu sıcaklarla birlikte vatandaşların en çok uğradığı alan oldu. Vadide bulunan işletmelerin doğal su kaynaklarıyla doldurdukları yüzme havuzları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Kızıltepe'nin görülmesi gereken güzelliklerinden doğa harikası Gurs Vadisi hava sıcaklığının bunalttığı bu günlerde vatandaşların ilgi odağı oldu. Dinlenmek ve güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşlar tatili artık uzaklarda değil, kendi memleketlerinde yapıyor. Son yıllarda vadide kurulan tesislerde yüzme havuzları da eklendi. Doğal su kaynaklarıyla doldurulan buz gibi suda yüzen vatandaşlar 50 dereceyi bulan sıcaklarda serinlemenin mutluluğunu yaşıyor.

İşletme sahibi Bedirhan Aslan, "Kaynak suyudur şurada borudan akarken yeni güneş görüyor. Su temiz pırıl pırıl, milletimizi bekliyoruz. Millet bodruma gidiyor bir kahveye 40 lira veriyor ama burada hem esnafına kazandırıyor. Uzaklara gidip 10 bin lira masraf yapacağına buraya gelip daha ekonomik bir gün geçirebilir insanlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gurs Vadisi Kızıltepe Mardin Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title