Haberler

İlanı gören gözlerine inanamadı! Pert araç için istenen ücret akıllara durgunluk verdi

Güncelleme:

Türkiye'nin önde gelen online ilan ve alışveriş platformunda ilana koyulan 'hurda araç' görenleri şaşkına çevirdi. Perte çıkan 2017 model araç için 42 bin 500 TL istenmesi akıllara durgunluk verdi.

Bayilerde sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar, ikinci el araçlara yöneldi. Ancak ikinci el piyasasında da fiyatlar cep yakıyor. Son olarak Türkiye'nin ünlü online ilan ve alışveriş platformunda satışa çıkarılan bir aracın fiyatı yok artık dedirtti.

42 BİN 500 TL İSTENDİ

Perte çıkmış 2017 model Clio 4 araç için 42 bin 500 TL istenmesi görenleri şaşkına çevirdi. Satışa konulan aracın ilan detaylarında aracın plakalı ve ruhsatlı olduğu, muayenesinin yapıldığı, kasko değerinin olduğu belirtildi.

"ALICISINA HAYIRLI OLSUN"

İlan detayında ayrıca "araç resimlerde görüldüğü şekilde sel hasarlıdır alıcısına hayırlı olsun" not olarak eklendi. Söz konusu ilan kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı.

İşte söz konusu ilan:

İlanı gören gözlerine inanamadı! Pert araç için istenen ücret akıllara durgunluk verdi

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (9)

vedat cici :

şaselerde direklerde nerdeyse hiç işlem yok :))))))

161
8
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

boya var mı usta kesin yoktur , sadece temizlik çizik boyası yapılmış derler , sigorta şişirmesi ondan dolayı ağır hasar kaydı derler

85
6
yanıtYanıtla
Yan komşu :

Change araç yapmak için evrağını kullanacaklar

5
3
yanıtYanıtla
Baki Sünkar:

Ben olsam 65 bin yazarım nede olsa evveliyati temiz değişen yok boya yok trameri yok demi ??????

2
3
yanıtYanıtla
Ahmet Han:

Şehir dışından geliyorum diyip acıtasyon yapanlardan otobüs biletini göstermelerini isteyin. Adam bağcılardan arayıp Ankara'dan geliyorum diyor minibüse binip otogarda iniyor aman dikkat edelim. :)

2
2
yanıtYanıtla
Hikmet KUĞU:

Bizim ülkenin kerizi bitmez bulur alıcı yoksa 40-50 binlik araçlar nasıl oldu da 160-170 bine çıktı. Krizler yüzünden bu ülkede ben şaşırmam satar

1
0
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Alır bunu bir akıllı sırf show olsun diye. İki tık uğruna yapmadıkları şey yok bizimkilerin

1
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Valla ters dönmüs bir bebek arabasi icin biraz fazlaca metal var o arabada, belki o yüzden istemistir o parayi. Yoksa bebek arabalari o kadar pahali degil...

0
1
yanıtYanıtla
uCube :

Hurda o arabaya kaç bin veriyor acaba. ;))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title