Haberler

Darıca Kaymakamlığı ve MÜSİAD Gebze Şubesi İşbirliği Protokolü İmzaladı

Güncelleme:

Darıca Kaymakamlığı, ilçede istihdamı arttırmak amacıyla MÜSİAD Gebze Şubesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, işsizlik sorununa çözüm bulunması ve dezavantajlı kesimin iş sahibi yapılması hedeflenmektedir. Ayrıca, iş edindirme kursları düzenlenerek firmaların işçi bulma sıkıntılarına da çözüm getirilmesi planlanmaktadır.

Darıca Kaymakamlığı, ilçede istihdamı arttırmak amacıyla MÜSİAD Gebze Şubesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Abdülkadir Anık arasında işbirliği protokolü imzalandığı belirtildi.

Protokolün amacının, ilçedeki işsizliği azaltmak olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kaymakamlığımıza ulaşan çok sayıda iş talebi üzerine başlatılan protokol kapsamında, özellikle dezavantajlı kesimin iş sahibi yapılması hedeflenmektedir. Toplanan başvurular MÜSİAD'a bağlı 1213 firmanın uygun pozisyonuna yerleştirecek. Projede ayrıca özellikle firmaların işçi bulmakta sıkıntı yaşadıkları pozisyonlarla ilgili de iş edindirme kursları düzenlenmesi planlanmaktadır."

Açıklamada, iş bulmada sıkıntı yaşayan vatandaşların Darıca Kaymakamlığı'na müracaat etmeleri istendi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Gebze Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title