Haberler

Çarşamba Ticaret Borsası, usulsüzlük ve hırsızlık önlemleri için yetkililerle görüştü

Güncelleme:

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir ve Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Yenikaya'yı ziyaret ederek, üyelerinin fındıklarını ve diğer ürünlerini tehlikeye atan usulsüzlük ve hırsızlıklar için alınabilecek önlemler konusunda istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir ve Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Yenikaya'yı ziyaret ederek, üyelerinin fındıklarını ve diğer ürünlerini tehlikeye atan usulsüzlük ve hırsızlıklar için alınabilecek önlemler konusunda istişarelerde bulunduklarını söyledi.

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, ÇTB Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir ve Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Yenikaya'yı makamında ziyaret etti. Yılmaz, Gir ve Yenikaya ile gerçekleşen ziyarette Çarşamba'nın tarımsal değeri en yüksek ürünü olan fındığın ilçeye sağladığı ekonomik katkıları ve ticari hayatta yaşanan olumsuzlukları istişare etti.

Ziyaret sonrası görüşlerini dile getiren Yılmaz, "Başsavcımız ve Adalet Komisyon Başkanımız ile Çarşamba'nın ekonomik hayatındaki canlılık ve ticari ilişkilerine dair hususlarda istişarelerde bulunduk. Bölgemizde yetişen fındığın önemli bir kısmının ilçemizden çıktığını, bu ticari dengeyi sağlayan noktalarda ise ÇTB'nin önemli görevler üstlendiğini aktardık. Özellikle fındık üretimi ve ticareti ile ilçemizdeki ekonomik hacmin artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ticaretin yoğun olduğu tüm bölgelerde olduğu gibi Çarşamba'da mevcut ticaret içerisinde yaşanan olumsuzlukları ifade ederek, üyelerimizi ve üreticilerimizi bu olumsuz şartlardan korumak adına emniyet güçlerimiz ile iş birliğimizin her zaman devam ettiğinin altını çizerek üyelerimizin fındıklarını ve diğer ürünlerini tehlikeye atan usulsüzlük ve hırsızlıklar için alınabilecek önlemler konusunda istişarelerde bulunduk" dedi.

Başkan Yılmaz, görevine yeni başlayan Başsavcı Gir'e ilçeye sunacağı hizmetlerde başarılar dileyerek yeni görevini tebrik etti.

Ziyaret sonrası Başsavcı Gir ve Başkan Yenikaya, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Yılmaz ve ÇTB Meclisine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlere ayrıca ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Borsa Genel Sekreteri Sercan Yaşar, Meclis Üyeleri Mehmet Çalışkan, Onur Bahattin Yılmaz, Kurucu Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Borsa Hukuk Danışmanı Berivan Yaralı iştirak etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kazım Yılmaz Hukuk Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title