Haberler

Mimarsinan OSB'de 6 bin 500 kişi istihdam ediliyor

Güncelleme:

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 173. Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı.

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi ( Osb ) 173. Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı.

Kayseri Sanayi Odasından (KAYSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB'nin altyapısı ve yönetim tarzı ile Türkiye'ye örnek olduğunu belirtti.

İstişarenin önemine değinen Büyüksimitci, şunları kaydetti:

"Ne kadar istişare yaparsak o kadar doğru kararlar veririz. Mimarsinan OSB'miz yıllardır bu anlayışla yönetiliyor, bunun da meyvelerini alıyoruz. 1998 yılında kurulan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi bu anlamda şehrimizin ekonomisine ve ticaretine ciddi manada katkı sağlamaya devam ediyor. İnşallah önümüzdeki aylarda 4. OSB'nin de faaliyete geçmesi ile birlikte daha fazla üretim ve istihdamla şehrimiz ve ülkemizin kalkınmasına daha fazla katkı sağlayacağız."

Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut ise bölgede 318 firmanın faaliyet gösterdiğini ve 6 bin 500 kişiye istihdam sağlandığını belirterek, 44 personel ile sanayiciye hizmet etmek için canla başla çalıştıklarını aktardı.

Gündemdeki maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Kayseri Sanayi Odası Mehmet Karabulut OSB Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title