Haberler

Köpürmeyen tuz sabunları saç dökülmesini önlüyor! Kilosu 10-15 liradan satılıyor

Güncelleme:

Himayala tuzu ve Çankırı kaya tuzundan üretilen tuz sabunları diğer şampuanlar gibi köpürmüyor. Sağlık açısından faydalı olduğu bilinen şifalı sabunlar, çok sayıda kişi tarafından tercih ediliyor.

Saç dökülmesini önlediği bilinen doğal tuzlardan üretilen tuz sabunları köpürmüyor buna rağmen bazı hastalıklarına şifa arayanlar tarafından tercih ediliyor. Sağlığa açısından faydalı olan sabunlar Himayala tuzu ve Çankırı kaya tuzundan üretiliyor.

İÇLERİNDE 84 MİNERAL VAR

Yapılarında 84 adet mineral bulunan sabunlar, saç ve cilt sağlığı için kullanılıyor. Tuz sabununun bulundurduğu mineral vücutta bakteri oluşumunu önemli ölçüde önlüyor. Bu minerallerden faydalanmak için ıslak saça ve vücuda kaya tuzu sabununun yavaş yavaş sürülmesi gerekiyor.

EN ÇOK KAYA TUZU TERCİH EDİLİYOR

Tuz sabunu akne, sedef, sivilce ve mantar oluşumunu önleme özelliği buluyor. Sağlığa pek çok faydası olduğu uzmanlar tarafından belirtiliyor. Köpürmeyen tuz sabunları ise sağlık açısından tercih ediliyor. Bursalı tuzcu Emin Esen, 10 çeşit tuz ve tuz sabunu satıyor. Her tuzda farklı mineraller bulunurken vatandaşlar en çok kaya tuzlarını tercih ediyor.

"SAÇ DÖKÜLMELERİNİ ÖNLÜYOR"

İşlenmemiş kaya tuzlarının sağlık açısından çok faydalı olduğunu ifade eden Emin Esen, "10 çeşit tuz satışı yapmaktayım. Her tuzun farklı özelliği var kiminin demiri yüksek kiminin ise minareli işlenmemiş tuzlar zararsız doğal tuzlar tansiyonu çıkartmaz. Birde tuz sabunu var tuz sabununu insanlar vücutlarına ve saçlarına sürüyor. Kötü kokuları ve saç dökülmelerini önlüyor. Çok sayıda faydası var tuz sabunlarının fiyatı 10 ila 15 lira arasında değişiyor. Tuzların ise kilosu 5 liradan başlıyor 25 liraya kadar çıkıyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Emin Esen Çankırı Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title