Haberler

Kızılcahamam kampında TOGG sürprizi! Vekiller bu sene üretilecek otomobiller için şimdiden sıraya girdi

Güncelleme:

Milyonlar heyecanla yerli otomobil TOGG'un satışa çıkacağı günü beklerken, AK Parti'nin Kızılcahamam kampında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank sunum yaptığı toplantıda, bu senenin sonuna doğru belli sayıda üretilecek TOGG'un ilk aşamada devlet büyükleri tarafından kullanılacağı müjdesini verdi. Toplantıda ayrıca yerli otomobili satın almak isteyen çok sayıda vekilin de Bakan Varank'a talepte bulunduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Kızılcahamam kampında, yerli otomobille ilgili son durum da gündeme geldi.

İLK AŞAMADA DEVLET BÜYÜKLERİ KULLANACAK

Edinilen bilgilere göre Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un 2023 yılında satışının yapılmaya başlayacağını, bu senenin sonuna doğru belli sayıda üretilebilecek yerli otomobilin ilk aşamada devlet büyükleri tarafından kullanılacağını söyledi.

ÇOK SAYIDA VEKİL SIRAYA GİRDİ

Toplantıda ayrıca TOGG'u satın almak isteyen çok sayıda milletvekilinin de Bakan Varank'a talepte bulunduğu öğrenildi. Türkiye gazetesinin haberine göre Bakan Varank'ın bu talepleri aldığı ve ilerleyen süreçlerde değerlendirilebileceğini ifade ettiği belirtildi.

VARANK'IN SUNUMUNDA İSTİHDAM VURGUSU

Öte yandan Bakan Varank'ın yaptığı sunumda kadın ve gençlere yönelik istihdamın artırılması için hazırlanan projelerle, Türkiye'ye yapılan yatırımlarla ilgili önemli bilgiler de yer aldı. Çalışan ve üreten gençler programı ile gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek için istihdam edilmesinin artırıldığı belirtilen sunumda, "Doğu ve Güneydoğu şehirleri başta olmak üzere genç işsizliğin yüksek olduğu ve kadın istihdamının düşük olduğu bölgelerde sektörlerin kullanımına uygun yatırım yerleri tesisi oluşturuyoruz. 120 projeye yaklaşık 1,2 milyar TL'lik kaynak ayırdık. 175 atölyede 70 bin kişi istihdam edilmesini sağlayacağız" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Mustafa Varank Kızılcahamam AK Parti TOGG Ekonomi Haberler

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (34)

HASAN FEVZİ ÜNAL:

bizde hergün halk ekmek sırasına giriyoruz

89
10
yanıtYanıtla
Sezgin Kahraman:

Milletin ayranı yok içmeye bunlar Togg la gezmeyi düşünüyorlar demekki bunların tuzu kuru

75
22
yanıtYanıtla
sivri :

zaten ancak onlar alabilir 1 milyon tl ye bir ara 200 bin tl ye çıkacak diyen trollll zurrrnaları vardı şimdi ortada yoklar neden çünkü benzin mazot bile 30 tl olduda ondan

77
7
yanıtYanıtla
murat bilir:

Vekillerde para var

77
7
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Milletin aslı varken, vekiline öncelik vermek ayıp olmuyor mu ..?

76
7
yanıtYanıtla
emre akan:

vatandaş neden sıraya giremiyor asıl giremiyor vekili giriyor

69
3
yanıtYanıtla
Halis Bahar:

Akp'nin seçim fragmanı başladı :D

41
6
yanıtYanıtla
Halit Kaçar:

"devlet büyükleri" Devlet büyükleri dediğiniz halktır. Halkın oyuyla parasıyla koltuk sahibi olanlar değil. Son kıyağınız olur bu torpil umarım. Seçim de oy istediğinizde; "size gidin devlet büyükleriniz oy versin" söylemeyi biliriz.

43
4
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

SEÇİM ÇOK YAKIN

37
5
yanıtYanıtla
Pervin tınaz:

anca vekiller sıraya girer zaten, yapılan herşey onlar için arabalar, yollar,bahçeler parklar biz bu işlerin sonuna bakıyoruz biz sonumuzu biliyoruzda onlar bilmiyor

39
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title