Haberler

Bağlamış: "Vergi İndirimleri Ekonomiye Can Suyu Olacak"

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) 3. Ortak Meslek Komitesi toplantısında konuşan KTB Başkanı Recep Bağlamış, "Vergi indirimleri ekonomiye can suyu olacak" dedi.

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) 3. Ortak Meslek Komitesi toplantısında konuşan KTB Başkanı Recep Bağlamış, "Vergi indirimleri ekonomiye can suyu olacak" dedi.

Bir restoranda yapılan toplantıya Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, toplantıda Hükümetin başlatmış olduğu enflasyonla topyekün mücadele, ÖTV indirimi ve Ticaret Borsaları Konsey toplantısı çalışmalarının değerlendirildiğini ifade ederek, "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı"na ilk açıklandığı andan itibaren destek olunması çağrısı yapmıştık. Yaptığımız bu çağrı üyelerimiz nezdinde olumlu karşılık buldu ve indirim kampanyasına imkanları dahilince katkı sağlamaya başladılar. Kampanyaya destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı KDV ve ÖTV indirimi sayesinde piyasanın canlanacağına dikkati çeken Bağlamış, "Vergi indirimleri ekonomiye cansuyu olacak. Büyümeye katkı sağlayacak. En önemlisi bu indirimler net indirim olarak fiyatlara yansıyacak. Ülkemiz için hayırlı olan bir uygulama" diye konuştu.

Ankara'da üyesi olduğu Ticaret Borsaları Konsey toplantısı hakkında da bilgiler veren Başkan Bağlamış, "Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da olduğu Ticaret Borsaları Konsey toplantısında ülkemizin ekonomisi ve borsalarımızın çalışmaları değerlendirildi. Kayseri Ticaret Borsası çalışmaları ile Kayseri'nin tarım ve hayvancılık sorunlarını Konsey toplantısına taşıma imkanı bulduk" dedi. Kayseri Ticaret Borsası olarak, konsey üyesi olmanın büyük avantaj olduğunun altını çizen Başkan Bağlamış, "Ankara'da yapılan toplantılarda önemli kararlar alınıyor. Bizde Konsey üyesi olarak, üyelerimizin, ilimizin ve ülkemizin menfaatine olan çalışmaları yapma fırsatı buluyoruz. Bu sadeye sorunların ve çözüm yollarının yakın takipçisi olabiliyoruz. İnşallah bundan sonrada çalışmalarımız artarak devam edecek" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kayseri Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title