Haberler

Amerika'dan gelen çift çocuklarıyla birlikte Kaz Dağları eteklerinde köy yaşamı sürüyor

Güncelleme:

Bayramiç ilçesine 25 kilometre uzaklıkta Muratlar köyünde 2 yıl önce ev kiralayan 14 yıllık evli Héctor Cadena(32) ve eşi Christina Haglund (30), çocukları Lucia Cadena Haglund (10), Eva Cadena Haglund (5) ve Sebastián Cadena Haglund (12) ile birlikte mutlu bir yaşam sürüyor. Evlerinin yakınında kiraladıkları 40 dönüm tarlaya buğday, yulaf ve çeşitli sebzeleri eken aile, sadece doğada buldukları ve ürettikleriyle yaşamlarını sürdürüyor.

Amerika'dan gelen çift çocuklarıyla birlikte Kaz Dağları eteklerinde köy yaşamı sürüyor

"DOST TAVSİYESİ İLE GELDİK"

Türkiye'ye bir dost tavsiyesi ile geldiklerini belirten Amerikalı Christina Haglund, "Aynı zamanda da eşimin medeniyetlere ve medeniyetin başlangıcı olarak gördüğü bu topraklara olan özel ilgisinden kaynaklandı. Sessiz ve sakin bir yer arıyorduk. Buraya geldiğimizde tam istediğimiz gibi bir köy bulduk. Köyün toprakları bolluk ve bereket dolu. Bu köye yerleşmemizin bir diğer sebebi ise Kaz Dağları'nın muhteşem coğrafyasından kaynaklanıyor. Buradaki köylülerden çok şey öğrendik" dedi.

Amerika'dan gelen çift çocuklarıyla birlikte Kaz Dağları eteklerinde köy yaşamı sürüyor

"GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

Ülkesinde belgesel çekerek geçimini sağlayan Héctor Cadena da Türkiye'de ise köy yaşamının gerektirdiği işleri yaparak ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti. Héctor Cadena, Türkiye'ye geldikleri için de mutlu olduklarını söyledi.

Amerika'dan gelen çift çocuklarıyla birlikte Kaz Dağları eteklerinde köy yaşamı sürüyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Bayramiç Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500

Yorumlar (50)

angaralı0606:

Böyle dünyanın bir ucundan kalkıp ''zırt'' diye ülkemizde belli bir bölgede birdenbire ''zuhur eden'' tiplere daima şüphe ile bakarım. Amerika nere Bayramiç nere. . Ne alaka yani. Koskoca amerika kıtasında onlara yakın kırsal yaşam sürülebilen yer mi yok. Artık bu yeni tip ''bakir ve egzotik doğu ülkeleri'' edebiyatı çekilmiyor. vardır bir sıkıntıları.

41
10
yanıtYanıtla
AKILLI:

İNSANI SEVERİM AFERİM

yanıt1
yanıt0
Altın:

Aynen katılıyorum. Her zaman temkinli ve dikkatli olmakta yarar var. Mesela Kaz Dağları altın yataklarıyla dolu. Ancak resimlerde çok samimi görüntüler de var, eğer artniyetlilerse dilerim ilk fırsatta ülkemizde postalanırlar, eğer samimilerse de dilerim ülkemizde huzur bulurlar.

yanıt2
yanıt1
iZMiRLi AMA CAKMA DEGiL ''35 BUCUK'':

Biz de Angaralilarin Ege sahillerinde boy göstermelerinden süpheleniyor, cok gicik kapiyoruz ve sahillerimizi evlerindeki banyo küveti gibi kullanmalarindan hic hoslanmiyoruz. Go Home Angiis. . .

yanıt0
yanıt1
boss:

Kzına Atatürk tişörtü giydiren anne ve babaya saygılar. . .

27
11
yanıtYanıtla
DENEYİM:

bildiğin ajan bunlar. nebraska da benzer vyerler fazlası ile var. ya maden için geldiler yada bitki için

18
14
yanıtYanıtla
123:

DOĞRUDUR ÇÜNKÜ BUNA BENZER OLAYLAR OLDU. . . ENDEMİK TÜRLERİ KAÇIRIRKEN YAKALANANLAR OLDU. YAKALANMADAN GİDENLERDE OLMUŞTUR MUHTEMELEN. . . . YOKSA MEKSİKALININ, AMERİKALININ BURLARDA İŞİ NE

yanıt2
yanıt1
Osman:

Bunlar ajan degilse ben bişey bilmiyorum

20
9
yanıtYanıtla
Çerkes Astsubay:

Bravo! Hiç bir şey bilmiyorsun, evet

yanıt1
yanıt0
Selim Ünal KONYA:

Yorumlar çok insafsız ve kötü niyetinizi ürünü, sizde hiç düzgün düşünme kabiliyeti gelişmemiş kötülüğü yüreğinizden atın

13
10
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title