Haberler

Akarsu Şirketler Grubu Yöneticileri Erzurum Valisi'ni ziyaret etti

Güncelleme:

Erzurum'un yerli markalarından Akarsu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Akarsu ve İcra Kurulu Başkanı Mustafa Akarsu, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Çiftçi, Akarsu Şirketler Grubu'nun ülke ve şehir ekonomisine katkı sağlayarak sektörde önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, iş insanı kardeşlere başarılar diledi.

Erzurum'un yerli markalarından Akarsu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Akarsu, İcra Kurulu Başkanı Mustafa Akarsu, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Mustafa Çiftçi, girişimci İş Adamı Çetin Akarsu, Mustafa Akarsu kardeşler ile bir süre sohbet etti. Vali Çiftçi, "Ülke ve şehir ekonomisine katkı sağlayarak sektörde önemli bir başarı elde eden ve istihdama destek olan Akarsu Şirketler Grubu'nun kıymetli iş insanı kardeşlerime başarılar diliyorum. Böylesine önemli yerel fabrikaları ülke genelinde sayısının artırılmasında emek sarf eden Akarsu Ailesinin yatırımcılarına teşekkür ediyorum" dedi.

Akarsu Şirketler Grubu adına Çetin Akarsu, Vali Mustafa Çiftçi'ye ziyaret anısına şirketin işlemeli el yapımı çini hediye etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Akarsu Mustafa Çiftçi Erzurum Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title