Haberler

Ekinci Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, merkez ve kırsal mahallelerde ev ziyaretlerine devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, merkez ve kırsal mahallelerde ev ziyaretlerine devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindekilerle birlikte Onikiler ve Eyüpkent Mahallelilerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi.

Yaptığı mahalle gezileri kapsamında açıklamalarda bulunan Ekinci, "Geleneksel hale getirdiğimiz ev ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Onikiler ve Eyyüpkent mahallelerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde muhtarlarımız, il teşkilatından arkadaşlar, kadın kolları başkanımız, gençlik kollarından arkadaşlarımız ve Sosyal Yardım Müdürlüğünden arkadaşlarımız bizlere eşlik ediyorlar. Gittiğimiz evlerde insanlarımızın taleplerini alıyoruz, çözebildiğimiz konuları anında çözüyoruz, çözemediğimiz ve bizim ile ilgili olmayan konularda ise çözüm noktasında aracılık ediyoruz ve vatandaşlarımızın derdine derman olmaya çalışıyoruz. Bu tarz geziler ve ziyaretler önemli. Bir taraftan insanların taleplerini birinci ağızdan almış oluyorsunuz diğer taraftan da insanların gönüllerine dokunmuş oluyorsunuz. Gönül belediyeciliğinin şu anda çok konuşulduğu durumda yıllardır yaptığımız bu ziyaretler bir nevi gönül belediyeciliğinin örneğidir. Ben bu ziyaretlerimize eşlik eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca mahallelerinde ki bu tarz insanların durumlarını bizlere bildirdiği içinde ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah dokunmadığımız, derdine çare olamadığımız insanların çok daha az olduğu bir Eyyübiye oluşturacağız" diye konuştu.

Ev ziyaretleri kapsamında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekici'ye, Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, Ak Parti Eyyübiye İl Teşkilatı, Eyyübiye Gençlik Kolları, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ve mahalle muhtarları eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title