Haberler

Eğer ligler iptal edilirse, Yüksel Yıldırım Samsunspor'u ligden çekecek

Güncelleme:

TFF 2. Lig'de şampiyonluğu an meselesi olan ve hedefi Süper Lig olarak belirleyen köklü takım Yılport Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Liglerin iptal olması durumunda futboldan çekileceğini açıklayan kulüp başkanı, altyapıya ve genel olarak kulübe yaptığı yatırımlardan bahsetti.

TFF 2. Lig'de en yakın rakibine 10 puan fark atarak kalan 6 haftada şampiyonluğun en iddialı ekibi olan Yılport Samsunspor'da kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, Sports Tv yayınında gündem hakkında açıklamalarda bulundu.

" Samsunspor'un yeri Süper Lig. Ertuğrul hocam inanıyor, ben inanıyorum, tüm Samsun halkı kenetlenmiş durumda." açıklamalarını kaydeden Yıldırım, hedeflerinden ve projelerinden bahsetti.

"SAMSUNSPOR'UN ÖNÜ KESİLİRSE, FUTBOLDAN ÇEKİLİRİM"

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, "Samsunspor'un önü kesilirse açık ve net söylüyorum ben futboldan çekilirim takımı da aldığım yerde bırakırım. Sonra ne olur bilmiyorum. Altyapıya 25 milyon liralık yatırım yapıyorum. Böyle bir yatırıma inanmış bir başkan olarak ve açık ara şampiyonluğa giden takımı böyle bir karar alıp ligi iptal ederlerse Türk futbolunda kara bir gün olur." sözlerini kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yüksel Yıldırım Samsunspor Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Kadıköy:

Çekmezsen adam değilsin. Sana kaldı ülkenin kaderi sanki. Hade ordan

2
8
yanıtYanıtla
Tırnakçı Bünyamin Dayınız:

Hani karşılıksız seviyordun kolpaçino, paraları kazanırken iyi işler kötü olunca verin paramı geri oluyor

3
4
yanıtYanıtla
19 Mayıs:

Alt yapılarınıızdan ne değer kattınız futbola. Anca masumca seven taraftarın paralarıyla 33 yaşındaki adamlara yılda 5 m eurolara imza attırdınız. Şimdi de alt yapı seferberliği başlatanlara dil uzarıyorsunuz. Ayıp. 50 bin dolar borç yüzünden 3 puanı silinen Samsunspor kusura bakmayın bu saatten sonra eline geçen fırsatı bırakmaz.

4
3
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

BAŞLAYIP BAŞLAMAMASI HAZİRAN IN İLK HAFTASI VAKA ARTIŞ HIZINA GÖRE BELLİ OLUR O AYRI KONU. , ZAMAN GÖSTERİR, BAŞLASIN ŞAMPİYON OLUN KİMSENİN GÜCÜNE GİTMEZ YA DA SEVİNÇTEN ÇILDIRMAZ. . ALTYAPI TAKIMIYSA TABİİ Kİ SEVİNİRİZ, KADRONUZU BİLMİYORUM. . . . BAHSETTİĞİN PARA MESELELERİNİ SÜPER LİGE ÇIKTIĞINIZDA ANLARSINIZ. . . TRANSFER ÇALIMI DENEN BELA BİR KAVRAMIN OLDUĞU ÜLKEDE 100BİNLİK OYUNCUYA MİLYONLAR VERİLDİ. PARA KONUSU UZUN. . SAMSUNA YÖNELİK BİR KARAR DEĞİL, BAŞLASIN SEVİNİRİZ DE SAĞLIK BU

yanıt1
yanıt0
19 Mayıs:

Değerli Ruhi Bey Süperlig yıllara sair puan durumuna Bi bakarsanız Süperligi çok iyi bilen bir kulüp göreceksiniz. İyi niyetli yorumlarınız için tşkler. Benim isyan ettiğim şey hep bana zihniyeti. Öyle değil bu işler maalesef.

yanıt1
yanıt0
19 Mayıs:

3 yıl sonra kim adam kim değil herkes görecek. Borçlarınız milyarlarca lira hala ligde oynadığınıza dua edin İstanbul taraftarları.

5
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

santaj yapma ligden cekilecekmis bir zamanlar azim yildirimda oyle diyordu kolaysa cekil bakalim cekilmenin yaptirimlarini bir arastir once bakalim kusu SIKI atma

1
4
yanıtYanıtla
Kuzeyli:

Sağlıktan önemliymiş kendileri gibi düşünenlerle liglerini kUrsunlar

1
0
yanıtYanıtla
celil:

samsunspor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title