Haberler

The Beatles'ın gitaristi John Lennon'un gözlüğü 970 bin TL'ye satıldı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu The Beatles'ın gitaristi John Lennon'un gözlüğü, 170 bin Euro'ya yani yaklaşık 970 bin TL'ye satıldı.

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu The Beatles'ın gitaristi John Lennon'un gözlüğü 1960'lı yıllarda şoförlüğünü yapan Alan Herring tarafından 170 bin Euro'ya (Yaklaşık 970 bin TL) satıldı.

Ünlü The Beatles grubunun gitaristi John Lennon'un baterist Ringo Starr'ın arabasının arka koltuğunda unuttuğu güneş gözlüğü Londra'da düzenlenen açık arttırmayla 170 bin Euro'ya satıldı. Gözlük 1960'lı yıllarda The Beatles grubunda sürücü olarak çalışan Alan Herring tarafından satıldı.

The Beatles'ın gitaristi John Lennon'un gözlüğü 970 bin TL'ye satıldı970 bin TL'ye satılan gözlük

GÖZLÜĞÜ 51 SENE SAKLAMIŞ

Herring, "Ringo Starr'ın arabasına John Lennon, Ringo Starr ve George Harrison'u aldım. Onları ofise bıraktım. John Lennon'un güneş gözlüğünü arka koltukta unuttuğunu fark ettim. Daha sonra John o gözlüğü bana hediye etti. Bu gözlüğü 51 sene sakladım" ifadelerini kullandı.

The Beatles'ın gitaristi John Lennon'un gözlüğü 970 bin TL'ye satıldıThe Beatles'ın gitaristi John Lennon

BİR KOLYE DE 80 BİN LİRAYA SATILDI

Öte yandan, aynı müzayedede isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi tarafından The Beatles grubunun gitaristi George Harrison ait olan bir kolye ise 12 bin Euro'ya (Yaklaşık 80 bin TL) satıldı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

John Lennon Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (7)

bbztt:

kazım koyuncu zannettim

6
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu nasıl bir dünya düzeni, zenginler saçma sapan şeylere servetini döküyor, fakir evine ekmek alamıyor.

7
1
yanıtYanıtla
Kuzey:

Hadi bu neyse de duvara bantlanmış muza o kadar para verilmesi?

yanıt3
yanıt0
mehmet:

gözlüğü alacak parası var evi alacak parası yok zaten

4
2
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Bir gözlüğe,o kadar para verilmez.Git ev al daha iyi. :))))))

5
1
yanıtYanıtla
Everything:

Dünyayı onun gördüğü gibi göreceksen değer.

3
0
yanıtYanıtla
utanmaz kadin:

1 dolara cin de neler var iyi kazik yemis

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title