Haberler

Edremit Bld. Gürespor - Mersin Basketbol Maçının Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 5. haftasında Edremit Bld. Gürespor, sahasında karşılaştığı Mersin Basketbol takımına 71-73 mağlup oldu ve sezondaki ikinci yenilgisini aldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin 5. haftasında Edremit Bld. Gürespor, sahasında karşılaştığı Mersin Basketbol takımına 71-73 mağlup oldu ve sezondaki ikinci yenilgisini aldı. Maçın ardından antrenörler mücadeleyi değerlendirdi.

Maç sonrasında basın toplantısına katılan Edremit Bld. Gürespor Başantrenörü Ömer Buharalı, "İyi savunma yaptık. Rakibi durdurduk. Doğru hücumlar yaptık. Doğru atışlar kullandık. 20 sayı gerideyken bile bizi destekleyen taraftar da arkamızdaydı. Çıkan olayları bilmiyorum ne sebeple çıktı ama ne olursa olsun yakışmıyor. Şiddet olayları ülkemize yakışmıyor. Maç 20 dakika durdu ve karşı takım dinlenmiş oldu. Maç durmamış olsaydı, inanıyorum ki, maçı kazanacaktık. Maçı iyi noktaya getirdik sonunda ama kazanamadık. Bunları telafi etmemiz lazım. Önümüzde 4 tane önemli maç var. İyi çalışıp bu maçlarda kaybetmemeye gayret edeceğiz" dedi.

Gürespor Oyuncusu Nuran Tutsak ise, "İyi mücadele ettik ama karşılaşmayı kaybettik. Rakip takımı kutluyorum" diye konuştu.

Mersin Basketbol Başantrenörü Burak Uyar da, "Geçen hafta kaybetmenin vermiş olduğu baskıyla çıktık sahaya. Teknik analizden çok konuşulması gereken, böyle güzide bir şehrin, medeniyet şehrinin tribünlerinde yaşanan olay bizi çok üzdü. Oyuncuları çok gerdi. Bu münferit bir olay olarak gerçekleşti. Ama burada oyuncu sağlığı, insan sağlığı çok önemli. Bir oyuncumuzun ailesi bu olayın içerisindeydi. Buna çok üzüldük. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz. Basketbolu diğer sporlardan ayıran şey, bu sporun naifliğidir. Bunu ülke çapında çok sıkıntı yaşayarak uyguluyoruz. Biz çok iyi hazırlanmıştık bu maça. 2 buçuk periyod oyunumuzu çok iyi oynadık. Deniz'in oyunda olmayışı bizi etkiledi. İrem'in çok iyi oynamasına sevindim. Umarım bundan sonra da başarırız. Güre takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Mersin oyuncusu İrem Tulgar ise, "Geçen haftaki talihsiz mağlubiyetimizin üstüne, ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Çok iyi hazırlandığımız bir hafta oldu. Emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Güre takımını da üstün mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İrem Tulgar Türkiye Mersin Güre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title